Torsdag 11/8

12. aug, 2016

Idag är det 3 månader kvar tills min älskade man har födelsedag. Har redan så smått börja att kika lite på vad som kan vara/bli en lämplig present😀Oavsett vad lär det bli uppskattat. 

Sovit rätt bra i natt trots att mannen inte låg brevid. Energin från gårdagen fanns kvar denna morgon och det var lätt att ta sig upp. Frukost, yoga med Enya och taxarna. De är så söta. I morse kikade solen fram och på morgonen belyser den en del av mattan som jag sitter/ligger på. De ska promt ligga i solstrimmorna och vägrar flytta sig, inga kompromisser minsann🤪 Gick en långpromenad med dem, fixade till mig och åkte in till staden. Hade ett fördelaktigt ärende till "min " guldsmed. Allt är inte guld som glimmar utan annat ädelt hittade jag i mina gömmor som nu är inlämnat för att få ett värde. Spännande.. 

Omväxlande väder genererar lite folk i rörelse. Några trevliga kunder har vi dock alltid och idag har jag banne mig bjudit på mitt överskott. Extra roligt när man hinner ge var kund den där lilla extra omtanken och pratstunden💋

Låste butiken 18, Heidi mötte upp mig då hon varit ute hos de små. Väl hemma åt jag  och tränade och idag helt utan skydd och mitt knä är avsevärt mycket bättre tack vare att jag tränat. så glad över att jag vinner över latmasken de flesta gångerna. 

Nu ska jag ringa min älskling som är på väg hemåt, göra crunchy och sedan bädda ner mig. I morgon är det Lidköping som gäller, ombyte förnöjer.

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll. 

Godnattkram till mina cybervänner😘