Onsdag 10/8

11. aug, 2016

Tänk vad en bastu kan bidra till, nytt liv fullt med energi - bastuboost😀 De sista timmarna på jobbet kände jag mig trött, hängig, frusen, vissen, ja u name i´t. När jag kom hem hade älsklingen satt igång bastun och det kändes som den bastun blev en livräddare,  en fullkomlig energikick. 

Jag vaknade i natt när Magnus kom hem, vi bytte några ord och han instisterade på att jag skulle väcka honom för han ville promt äta frukost med mig. Jag hade lite svårt att somna om men tids nog så...7 vaknade jag och kände mig hur trött som helst, låg och drog på det till halv 8. Hade lovat min far att vara behjälplig att handla lite då han är lite sämre i ryggen stackarn. Tiden blev knapp på morgonen så någon yoga hans inte med tyvärr. Väckte Magnus, vi åt och pratade lite och jag fixade till mig och åkte. 

Mötte pappa vid Kvantum. Klar tidigare än jag trott så jag blev tidig på jobbet, för tidig. Förmiddagen blev seg, min kollega Birgit var tillbaka och berättade lite om sin semester. 🙂Det var inte så många kunder som trotsade vädret. Eftermiddagen blev jag än frusen och än mer trött riktigt vissen🤔kändes som vädret krupit under skinnet. ( Mest märkligt är att Magnus känt sig exsakt likadan som jag idag, vi känner av varandra)

Det regnade när jag gick till bilen och gissa vart mitt paraply låg🤨jo, i bilen såklart. När jag kom hem var jag jättehungrig och jag fick till en omelett med svampstuvning. Till efterrätt blev det BASTU🤪Signe var på direkt och bänkade sig först som vanligt. Jag svettade extra mycket kändes som och jösses så skönt det var. 

Det blev dax för Magnus att bege sig till jobbet. Vi fick några timmar med varandra❤Näringsrikt.

Kvällen har bara rusat iväg, några maskiner tvätt, flängt runt med massor av saker som legat och väntat och nu är jag klar och har bara detta pyssel kvar innan det är läggdax. Min älskade vän Gunzan som körde oss på vårt bröllop kom med några fina bilder i går. Dagens bild är är så härlig, hjärtlig och jag minns stunden väl. Tack för dessa😘

Just nu är jag som sagt boostad av bastun och märkligt hur mycket energi jag fick av den. Att rekomendera om ni har tillgång. Inte jättestor lust att gå i säng men men, detta håller kanske i sig till morgondagen🤩

Nu mina vänner, en enorm leverans av power till er via cyber. Håller om och kramar hårt💋

Puss och kram, godnatt!

 

 

11. aug, 2016