Tisdag 9/8

10. aug, 2016

Min rediga flisa. Nu har hon börjat att läsa teori och tanken är att hon ska ta körkort för lätt MC. Pappa Magnus får ta en kurs så han kan övningsköra med henne. Vet att de två kommer bli ett bra team de två. -vadå körkort tänkte jag först, min lilla tös🤪men insåg snabbt att hon gjort en lång resa och är en bra bit in på livet redan.

Vaknade sent idag. De rara ungdomarna har ju fortfarande sommarlov och låg uppe och såg på family guy tills fram på morgonkvisten. Jag vaknade till av att det luktade typ varmamackor ifrån köket runt 3-tiden och låg därefter vaken en längre stund.Funderade över om jag skulle bli en Tyrannosaurus rex och dundra ner och sluka dem i ett nafs med en besk svada över hur svårt jag har det att somna om när jag blir väckt, valde dock att låta bli🤨 Somnade om rätt snart efter det. Upp 8.30 sovmorgon alltså, frukost, yoga, fixade naglarna på alla 20, tränade och kände mig riktigt duktig. Åt lunch med Elise körde därefter in till Skövde. 4 timmar på La´Classe. Min kollega var på ett strålande humör. Dagen tuffade på och efter 18 gick jag lite ärenden och handlade mat. 

Lagade kyckling Masala, vi åt lite väl sent, hm. Jag vart ju sen hem så.. MIn älskade väninna Gunzan kom och hon berättade om hennes fantastiska USA-resa. 

Gäsp, jag blev faktiskt riktigt trött och nu sitter jag på sängkanten och skriver. Min älskling kommer snart hem, hinner nog somna innan tror jag. Vi har talats vid några gånger under dagen💋 I morgon är det Maxmode som gäller och jag får träffa min kollega där som haft semester, ska bli trevligt att höra hur hennes ledighet varit. 

Nu mina vänner är det verkligen dax och jag ska sluta mina brun-grön-gula🤩

Hoppas er dag varit bra och er kväll likaså. 

Puss och kram, sov gott!