Måndag 8/8

9. aug, 2016

En riktigt härlig dag denna. Idag har jag känt mig extra pigg och glad redan från start😀denna känsla förstärktes när jag varit på jobbet en timma. Visst kan man bli förälskad på jobbet🤩

En jättemysig morgon då jag fick dela den med min älskade man. Vi åt frukost tillsammans och hade en stund yoga med Enya och de övriga flickorna, Signe och Ada. Liten kik i FB och gamla bekanta hade dykt upp från längesedan och det är alltid kul. Älskar dessa dagar när får/kan tillbringa morgontimmarna med Magnus. 

Iväg till staden och till klädbutiken. Kul att vara där igen och än så länge är det lite roligt när UPS killarna och de från DHL ser förvirrade ut när de inte riktigt greppar att jag är där och inte på Maxmode. Lite kunder kom och handlade fina kläder på rean och vissa hittade lite nytt från det nya. En vit låda fanns att packa upp och det var då det hände🤪I lådan fanns en lättdunjacka i underbara färger som gjorde mig varm i hela kroppen och ja, visst kan man bli förälskade på jobbet, kärlek vid första ögonkastet❤

Min rara kollega Solveig kom och vi drack en kopp kaffe och samspråkade lite, underbart att hitta nya fina människor som berikar. Jag slutade 15, åte hem till min älskling som varit ledig och hemma idag. Vi åt en sen lunch, tog en siesta i musikrummet därefter en blåsig promenad med de små. Lite kortspel och planering inför Irlandsresan hann vi också med innan han begav sig iväg till jobbet. En sen tur idag enligt planerrna. Vi ville verkligen inte skiljas åt idag😥kärleken är extra stark just nu. 

Min älskade lilla tös kom nyss hit med Niklas. Så gott att se henne, har längtat så. 

NU ska jag värma kantarellsoppa till henne och sedan komma i säng. Längtar tills i morgon då det är en ny dag med nytt innehåll. 

Godnatt sov så gott. Cyberkram till er💋