Söndag 7/8

Vi har så många olika funderingar om vårt hem. Inte för att vi behöver ha det för hemmet är helt underbart och vi älskar det och stortrivs, utan för att vi vill göra det än mer mysigt. Nya planer nu för vår altan. Skrev lite om detta i går. Idag har vi kollat på rökar- till fisk och kött. Ska bli spännade att prova nått nytt. 

Det har varit en späckad söndag, då det är min lediga dag så vill jag hinna med så mycket som möjligt. Min syster tös Lisa har lånat gästrummet i natt och hon älskar att komma hit ut💋

Vaknade halv 9 ca, det blev ju lite "barhäng",vinyl samt Poker igår och vi ville inte lägga oss🤪Vi åt frukost, körde lite utökade moment i vår yoga. Känns så skönt att ha en extra stund på morgonen med kvalitet.

Jag och Magnus åkte till mor och far, Lisa var kvar hemma och pluggade och var taxvakt. Det behövdes plockas av lite kantareller och inte oss emot. Di gamle blev nöjda för dagens insats. Hem och körde igång med några maskiner tvätt, lagade middag. Stekt lax med kantareller, inte fy skam.

Lisa åkte hem till Göteborg, vi har nyss grillat baconlindade falukorvsstubbar. Nu är det soffhäng med blogg och spel innan kvällen tar vid. 

Jag saknar min lilla Flisa som kommer i morgon❤ Jobbedag, yes och La´Classe gäller. Ombyte förnöjer. 

Hoppas ni haft en skön helg. Kanske ni avslutat er semester och ska köra igång med jobb igen. Det är alltid skönt att gå in i vardagen igen, invanda rutiner mår vi till viss del bra av ju.

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och godnatt när det nu blir😘

Kram