Lördag 6/8

7. aug, 2016

MUMS!❤I kväll blev det katarellsoppa och yes, jag älskar det. Vi åkte ut till skogen när jag kom hem från jobbet. Har inte hunnit ut mer än vid ett tillfälle denna säsong och då hittade jag inte en enda, men nu så..

Vaknade 7 i morse och visst hade jag kunnat stannat kvar i den varma sängen men jag hade ju mitt kall att ta mig upp till. Frukost med min älskade idag, tax(morgon)yoga och det är så välbehövligt, och visst är det så att man blir mer stel med åren😙

En liten sväng i damrummet och iväg till Lidköping. Centrum hade arrangerat en Quis där frågorna var förlagda i lite olika butiker och b.la vår butik. Det var massor av folk hela dagen och kassan blev toppen. Slutade 14, tog en mjukglass, körde hemåt och plockade upp Lisa, min systers dotter. Vi åkte hem. Jag hämtade ut mitt nya körkort. Jag bytte om och vi bagav oss till skogs. En bit in i skogen så hittade vi det vi letade efter. Allt är inte guld som glimmar men kantareller är skogens guld. 

Vi styrde kosan hemåt igen. Magnus och jag bytte om till löparkläder och gav oss ut. När jag svalnat rensade jag svampen och gjorde en underbar soppa. Lite ny crunchy, så gott och enkelt. Efter maten färgade jag Lisas hår som var två-färgat av solen. 

Nu sitter vi och har spelat Poker, det blir nog en omgång till innan läggdax. 

Hoppas ni haft en fin Lördag och en skön kväll. I morgon är det söndag och jag är ledig. men lite pyssel hos mor och far dock🙂

Får önska er alla en godnatt och sköna drömmar.

Puss och kram💋