fredag 5/8

6. aug, 2016

Trött men rätt nöjd. 🙂Det har varit en brokig dag med intensivt innehåll. Mycket har jag bidragit med både till kunder, arbetskamrater och min familj. Har haft ett enormt energipåslag idag och tror det delvis beror på att jag fick färdigskrivet min berättelse om Flisan. Har inte orkat gå igenom den idag, antar att det är några stavfel här och var men ni som läst den har nog haft överseende med det. 

Sitter nu här i Augustimörkret och snart är även det 2.a kvartalet till ända. Till viss del tycker jag det är mysigt då jag älskar hösten men, jag älskar inte mörkret. Natten får gärna vara mörk men inte kvällarna, de blir så korta då och man som jag har ett arbete och inte är hemma förrän runt 18:30-19. Nog om det. Min älskade man är snart hemma, har längtat så sjukt mycket efter honom. Vi har inte träffats sedan i går morse, då åt vi frukost tillsammans. 

I morse vaknade 7, så trött och lite ont i huvudet. Vet att det var anspänning sedan kvällens story. Lite taxyoga och frukost. Känns skönt att ta det lugnt på morgonen. Skönt att slippa stressa. Dusch och fix, promenad och iväg till jobbet. Jag var pigg och kände att jag var tvungen att ta tag i sådant som legat och pyrt, städa var prio ett. Gjorde ett rejält röj, och det känns bra att min kollega får komma tillbaka efter sin semester till en fräsch arbetsplats. En del kunder som var lite segdragna. En kvinna var i butiken 2 timmar😮en annan kvinna var ute efter mer än en BH, ensam och var i stort behov att att prata och få vägledning. En utav de underbara kvinnorna som hjälpte mig när jag var illa i ryggen i början av 2000 kom ner till jobbet och hälsade på, det var jättekul att se henne. Hon bor i Stockholm numera men vill hit tillbaka igen💋Trött och nöjd LÅSTE jag idag FRIDA🤪och hämtade upp en utav min systers söner som skulle med hem i kväll. Heidi och Carl var hemma och hade tänt grillen och väntade bara på mig och korven. Eddie, Ebba och Edvin kom och jag gjorde en megasallad och vi satt ute och myste. Några speciella var saknade dock, gissa vilka? De åkte hemmåt vid 21 tiden och jag gick kvällsrundan med de små. Det var rätt mörkt redan då. 

Vår altanen kommer med störta sannolikhet att succesivt nu under hösten bli lite mer av ett utekök. Inte så fasligt avancerat men, ja ni får se tids nog.

Får väl dra nytta av Magnus snickarbod från Grimmevidsallehanda🤩

Nu mina vänner känner jag mig nöjd och ska avsluta min kväll med lite ost, kex och ett glas rött med min älskling. han kom nyss hem och har dukat fraam. Vi kommer inte sitta uppe och se OS invigningen, ska ju jobba i morgon och Magnus är trött. 

Hoppas er vecka varit till belåtenhet och att ni haft en skön kväll😘

Godnatt och sov gott, kram till alla mina fina vänner och mina nya cyberfriends💋