Onsdag 3/8

4. aug, 2016

Om man tänker sig att livet är ett skrivbord så har jag oftast ordning på mitt, papper är insatt i pärmar, pennor ligger på plats och det mesta har en plats så jag vet vart jag har det. I bland så är det naturligtvis lite oårdning men aldrig så pass stökigt att jag inte hittar det jag behöver. I går morse var det ett papper som låg på skrivbordsskivan, Magnus hade lagt dit det. Jag tänkte just vända på det och kika vad det stog på det när det likt en vinpust seglade iväg ner på golvet och in under ett skåp. Nu når jag inte att hämta det därunder och skåpet är för tungt. Magnus får ta fram det och jag ska be honom läsa vad där står, jag tror jag vet.. han får sätta in det i pärmen också tids nog.

Dax att skriva lite om dagen som gått. En innehållsrik dag, jag har varit ledig. Tänkte vänta in Magnus men jag inte orkar nog inte sitta uppe. Har nyss avslutat en mycket trevlig kväll med fint utbyte av en väninna som jag känt i mer än 30 år. Hon är klok och jag gillar hennes attityd generellt.😀Jag gjorde en tonfisksallad, supergott, "syndade" med lite glass. Vi har diskuterat massor och bokat in ny date. Hösten slog till, nu i kväll blåser det och regnet smattrar mot rutan och jag tycker det är mysfaktor på hög nivå. Men det är klart jag vill ju mer av sommaren.

Vaknade tidigt, hade ju tänkt att ha sovmorgon denna lediga dag men inte då, vaknade 7😙 

Gick upp och åt frukost, gjorde yogan och det känns oerhört gott att sträcka ut och infinna lugnet. Mina små medarbetare ville självklart vara delaktiga. Fixade till naglarna. Begav mig till mina söndagskunder på 11 kaffe och en lång trevlig pratstund. Därefter till Olga, Flisans farmor med en ny telefon. Deras hade slutat fungera, vi använder inte vanlig tele längre. Hem, åt lite lunch, tränade och det var så skönt efteråt. Synd att jag eftersvettas så särskilt om man ska iväg på något timman efter vilket jag skulle idag.

In till Skövde för en träff med en viktig person och presenterade/ventilerade lite idéer och denne ska nu kolla upp vad för möjligheter som kan finnas🤪spännande och återkommer självklart med info om detta blir av. Tillbaka hem, lagade till sallad och dukade. 

Nu kom min man hem och jag ska ägna några minuter åt honom. I morgon är det arbetsdag igen på bh fronten här i staden. 

Hoppas ni haft en bra dag, leta fram paraplyet för det ska regna i morgon också. Mitt ligger ute i bilen, smart va🙃

Önskar en god natt, puss å kram💋