Tisdag 2/8

3. aug, 2016

Ett uttryck som man använder i bland när någonting vänder tvärt är en sk kovändning. Främst använs detta till sjöss när man vänder upp båten med aktern mot vinden. Just så abrupt vände mitt mående idag. Från att vara på topp till att bli helt dränerad på 10 sekunder och detta satt i hela eftermiddagen och sitter i än. Känner mig som jag sålt smöret och tappat pengarna för det var just det detta handlade om, pengar. Optimist som jag är vet jag att i morgon är det en ny dag och jag antar att kraften kommer åter men ja, även jag har dagar som "ramlar ihop". Nu var det ingen fara på färde och banken hittade dessa pengar som var på villospår men FY vad man hinner må dåligt på bara ett ögonblick. Fick nämligen ett meddelande att hyran 10300:- inte nått fram till mottagaren och pengarna har dragits från kontot🤨Det är ju bedrägerier överallt och det kan drabba alla, men som det ser ut så lär detta lösa sig. Banken skickar kontoutdrag som jag i min tur skickar till hyresvärden..

En underbar morgon med min älskade. Vaknade strax efter 7, gav det små mat och bjöd in till morgonyoga😀En behaglig morgonstund som Ada och Signe ville vara delaktiga i, Taxyoga🤪Magnus får väl lite svårt att utöva detta i kabyssen i morgonbitti men lite lovade han göra för sitt eget bästa. 

Vi åt frukost och det var saligt gott. Njutbart, verkligen. Vi drack kaffe ute i solen och därefter gjorde jag mig klar till jobbet. Iväg till La´Classe. En hel del kunder som var sugna på att fynda, dagen rullade på. Magnus ringde och sa att han var påväg in till en jobbintervju.

Jag fick mitt meddelande från banken om hyran och fick ont i magen. Magnus kom till butiken när han var klar och vi gick ut i solen och satte oss. Jag ringde banken och blev något lugnad men magkänslan var kvar. 

Tillbaks till jobbet, ändrade om i butiken med Nettan. Plockade ihop rean så det nya exponerades mer, kul. Låste 18, åkte hem och min älskling var vid bilen och skulle just bege sig till sitt kall. Så trist men vi hann kramas ordentligt, det var precis vad jag behövde❤

Min äldsta vän Marie kom på kaffe och vi har inte setts på ett tag så en del att ventilera. Efter det besöket var det dax att gå kvällsrundan med de små och nu sitter jag här. Pratade just med Flisan som är nere i garaget meed Niklas och grejar med hans BMW. 

Hoppas Magnus får ett annat jobb snart, ett dagtidsjobb vill han ha. Han vill ha kvällarna hemma och helger fria. Vi vill spendera vårt liv tillsammans och inte jobba parallellt. Ska besöka damrummet nu därfter krypa ner och ringa darlingen. I morgon är jag ledig, ja ni läste rätt och då ska jag bara ligga och lata mig..kanske inte riktigt har fullbokat med trevliga saker hela dagen🤪

Hoppas  i haft en fin dag, sov så gott. 

Kram💋