Måndag 1/8

1. aug, 2016

På avrådan från UD är det 44 länder som är markerade att man i nuläget inte bör resa till därav b.la Tunisien. En utav mina väninnor bokade resa till Sousse i våras men ställer in den, klokt. Som det ser ut får hon pengarna tillbaka. Tycker det är obehagligt att läget är så hetskt😥Skrämmande

Idag har jag börjat en hälsovecka och min älskling tycker det låter som en bra idé att hänga på. Jag började dagen med lite Yoga och käre barn vad stel jag är, hua hua. Det ska bli spännande att se vad som händer med kroppen. I morgon bitti ska jag instruera min make 🤩Denna vecka har jag tänkt äta lite mindre och lättare, träna något mer, ha focus på kroppen. Man är ju van att den bara hänger med i vått och torrt utan så mycket mankemang och precis som ens övriga vänner behöver de/den vårdas ibland😀Now it´s time.

Efter yogan i morse åt jag frukost, tog med pip-Signe och Ada ut. Gjorde mig i ordning och bagav mig idag till La´Classe. Trevligt att vara där igen. Har varit och är ledig från Maxmode nu i några dagar och är alltså i den andra butiken. I dag kom det en jättefin kjol som jag blev lite kär i och det fördelaktiga priset gjorde att det nu hänger en i min garderob💋I dag startade superrea i butiken med 70% och det var mycket folk som passade på att fynda. Så ni som är i sta´n passa på och kika in i butiken. Slutade 15, åkte till Transportstyrelsen och tog foto, förnyelse av mitt körkort som behöver uppdateras med nytt namn. Jösses, tur att det man är ensam bakom det draperiet🤪misstänker att det är ett lika stort dilemma för de flesta. Det blir inte bättre än så här tänkte jag och skrev under. Därfter hemåt, hämtade ut ett paket från matsmart med bönor av olika slag, lite hälsodryck mm. Tungt som attan. Mitt nya bankkort som jag beställt med nytt namn kom idag men de hade missat namnbytet så jag ringde ett samtal..

Några favoriter blev mycket glada när jag kom hem. Jag har tvättat undan all tvätt oc vikt det som var torrt, bakade Djursätralimpan x 2 och har gjort egen crunchy. Bifogar recept då jag har snott lite på nätet men format om det lite precis som med brödet. Jag körde 3 km på Viking och han var med på noterna, skönt🙃nu sitter jag här och eftersvettas innan jag ska ta en kvällspromenad med hundarna. Min älskling förväntas hem om en halvtimma och då tänkte jag ha lite kvällsmat klar, har saknat honom men överlevt.

Avrundar här och får önska er alla en trevlig kväll och en fin start på 2/8

Godafton😘

5 dl rågflingor

2 msk olivolja

2 msk honung från Korsberga ( mjuk och lite rinnig)

1 /2 dl solrosfrön

1/2 dl pumpakärnor

1 dl vatten

2 tsk vaniljsocker

Rör i hop detta i en bunke och lägg ut det på en plåt med höga kanter. ugnen ska stå på 200 grader, Kör blandningen i ca 15 min och rör om ofta. Låt svalna, häll upp 😀

Kram