Fredag 29/7

29. jul, 2016

I går var det två månader sedan vi gifte oss och vi hade trevligt främmande. Inte av den avledningen dock. Så idag har vi ägnat den dagen en extra tanke❤Min älskade man kom framkörandes i golfbilen på grusplanen när jag parkerade, ett glas rött hade han med till mig. Jag blev framkörd till entrén, grillen var tänd och det var framdukat. Jag har saknat honom oerhört idag, varför vet jag inte men hela min kropp har varit "sjuk" av längtan. Vi har ätit och skrivit klart den sista delen på vår hemsida- Seutsein så välkomna att kika in på det.😀Vi är så glada, ser att det är folk över stora delar av värden som är inne på vår sida och kikar runt, WOW!

Vaknade 7 idag, kände mig krusbärspajpigg🤪frukost och så bar det av till Lidköping och min kompis Karin. Hennes två golden hälsade mig välkomna. Kaffe med björnkaka smakade fint. 10 låste jag upp butiken, dagen var jämn och "lagom" av allt. Hann ändra om lite och det blev snyggt. Slutade 18, längatde hem STORT.

Min älskade man mötte mig på grusgården, kändes så gott att se honom. 

Nu ska vi strax isäng, inget nattsudd denna kväll. Magnus ska börja jobba 3 i natt, fy🤒han berättade att han blivit tillfrågad att köra lite längre pass nästa vecka och veckan därpå, de passen innebär att han inte kommer hem utan sover borta. DET kändes inte braså fånig jag är men just nu blev min känsla sådan, jag lär överleva.

Hoppas er vecka varit bra, att ni har/har haft en fin kväll. I morgon lördag är jag på La´Classe och min älskling jobbar. 

Godnatt min cybervänner, kram till er!💋