Torsdag 28/7

29. jul, 2016

En så rolig kväll vi har haft😀Stort tack till de galenpannor som förgyllt vår kväll, snart ses vi igen och då med en större del av denna härliga soppa. Man har ju olika vänner som  man har olika kontakter med och vissa kan det dröja 10-15 år eller mer av olika orsaker innan man ses igen men ändå känns det som det var förra veckan, sånt gillar jag. Har ett några sådana. Vi har ätit gott, Magnus grillade och vi fnissade och drack vin. Efter middagen fick Magnus på damernas begäran köra runt dem en runda var i golfbilen🤪medan jag satte på kaffe och dukade fram krusbärspaj och vaniljsås. Ja ni vet den man blir pigg av. Carl kom och skulle hämta hem Heidi, de andra åkte med in tillbaka till Skövde. Så nu sitter vi och har lite egentid innan det är dax för sängen. Jag jobbar i Lidköping i morgon och har ett inbokat kafferep innan. Magnus är ledig men jobbar helgen. 

Vaknade halv 8 och sovit rätt bra. Upp och åt frukost, begav mig in till Skövde och Maxmode. Hyffsad ruljans under dagen och en del varor att plocka med. 

En kollega från La´Classe kom ner och hälsade på det var trevligt. Vi ska jobba ihop på måndag. Det ska bli skönt när jag kommer att vara där mer kontinuerligt så man har lite koll på vad som händer i butiken. Från sept ska jag vara där 15 timmar/v. 

Det kommer till mig positiva saker hela tiden, jag har själv bokat in ett möte ang min idé som föddes i gårkväll. Den idén kan komma att bli verklighet i vår och kräver planering. Just nu känner jag att jag borde leva dubbelliv. allt som kommer till mig borde jag/vill jag förverkliga MEN jag dygnet har inte 48 timmar, det är problemet. Vet inte riktigt vad jag ska välja/satsa på. Allt känns bra men jag måste fundera. Vissa saker är på sikt, det mesta är på sikt men en del kan jag som nu ha vid sidan av😀Älskar detta läge, spännande. Känner mig generellt på g.

Jag kunde sluta lite tidigare, handlade lite nytt till utekrukorna, fint blev det. Hann fixa klart allt i köket i lagom tid. Heidi, Carina och Emelie kom och de gick husesyn och gick nästan vilse, Magnus fick ge dem GPS😎Fick ett fint mycket passande armband❤

18:45 serverades välkomstdrinken och så var babblet i full gång. Massor att prata om så roligt. Åt för mycket som vanligt men natten bjuder strax på vila, det behöver både jag och magen🤪Vi ska strax lägga oss nu, sängen ser inbjudande ut. Dagen har varit mycket intressant på olika plan. Hoppas ni haft en bra dag ni med gott folk. Fredag i morgon, för vissa innebär det några dagar "off" 

Önskar er all en godnatt och fina drömmar och glöm inte att drömmar kan bli verklighet/förverkligas det är bara du som avgöra vad du gör med dem.

Kram💋