Onsdag 27/7

28. jul, 2016

Godafton! Nej, jag har fortfarande inte hunnit skriva klart min sida SEUTSEIN på vår fina hemsida. Veckan har och är full med arbete jobbar ju 6 dagar per vecka och har en hel del på hemmaplan, visst detta är ju självvalt och roligt men ja, lite trött är jag då och då. Beklagar mig inte alls men ger en förklaring varför vissa saker släpar.

Detta hur vi ser ut, vi kvinnor är kanske något mer kritiska över/om hur vi ser ut och är mer eller mindre missnöjda med något eller mycket eller allt🤪. Nu måste det ju finnas fler människor än jag själv som hittta en acceptans i läget. Jag är 51 år och har börjat fallera här och var, det syns att jag åldras, så är det. Det som kanske "stör" mig lite är att bakdelen flyttar fram, baken blir platt och magen sväller. Mer märkbart är det nu under denna säsongen då jag äter färskpotatis, det är rena bomben. Gott som tusan men stärkelsen i potatisen gör mig "gravid"😙inte så kul. Kan ju låta bli att äta den men men. De flesta går upp ett par kilo extra under sommartid, man äter senare på kvällarna, dricker mer onyttigt mm. Kan vi inte unna oss detta att svullna lite ett par månader om året och njuta i stället för att reta upp oss på den badring som så vänligt vill göra sig hemmstadd ovanför byxlinningen.

Jag arbetar ju som ni vet med just underkläder och bad och träffar oerhört många människor som just "lider" av dessa saker och jag har idag varit mer terapeut än säljare. Dessa dagar älskar jag mitt jobb mer än annars. När man får visa och förklara och stärka deras självkänsla, det är så roligt och en booster för mig. För det är så tydligt att mina medsystrar inte inte helt enkelt hittar accaptans i det rådande läget. Jag har dessutom lust att köra en egen version av Trinny & Susanna, fast göra det lite bättre.. Låter kanske divigt men personligen tycker jag de "spökar ut" kvinnorna många gånger. Nu har jag ju tillgång till både fina kläder i olika färgskalor samt underbara under så jag ska kika över om Skövde har ett intresse att göra nått sådant. 

Idag vaknade jag alldeles för tidigt, 05:30 kom min älskade upp i sängkammaren😮Då hade han varit igång ett dygn nästan. Vill inte att han ska ha sådana pass. Bättre han är i snickarboden på heltid🤩Jag somnade om efter lite pussar och småprat, vaknade 7 och tog mig smygandes upp. Fixade till mina naglar som jag inte hann i går. Frukost och iväg till Lidköping idag. Morgonkaffe hos min rara väninna och lite prat om förr och nu. Till butiken och låste upp 10. Lite gott och blandat kundmässigt och en något mer seg eftermiddag. Hemmåt 18 men åkte till Tidan och hälsade på mina massagekunder. Fick härlig middag hos den första som hade förbarmat sig över mina svarta vinbär och gjorde gelé. Tack Ann❤ därefter till Låtti och kikade i hennes rara hus och fantastiskt prunkande trädgård. Hem till pip-Signe och Ada. Kvällspromenad direkt då de varit ensamma sedan 16 tiden när Magnus åkte till jobbet. Vikt tvätt, bäddat rent mm och planerat lite inför morgondagen då väninnor från Vara kommer och vill ha myskväll😘De ska bli härigt och min älskade är hemma då med. Ser mycket fram till i morgon. 

Hoppas ni övriga haft en toppendag om inte kommer en ny dag i morgon och nya möjligheter. Just det älskar jag. Det som inte blev gjort eller sagt idag kan man lösa nästa dag, tjohooo.

Godnatt nu alla superwomens, vi är snygga och blir bara snyggare med åren då vår livserfarenhet omsluter oss och ger en fascinerande karisma.

Puss och kram💋