Tisdag 26/7

27. jul, 2016

I kväll var de såpass svalt när jag gick kvällsrundan med Ada och Signe att jag behövde ta på mig en tröja, brrr. Kontrasterna mellan 30 grader och nu är stor. För min del är detta gott nog😀Har nyss avslutat ett träningspass som jag skjutit upp alldeles för länge. Vaknade i natt med kramp i vaden, samt öm i fotryggen. Så går det när man tror att man bara kan strunta i det. 

Ensam i kväll🤨Magnus jobbar kväll och Flisan och Niklas är uppe i Stockholm för att hämta hem en bil som Niklas köpt så det känns tyst och tomt, har ju haft hundratals kvällar som denna men nej, nu vill jag ha buller och bång ett tag så jag hinner LÄNGTA tills en ensam tyst kväll.

Det blev ingen krusbärspaj i denna afton, ska sätta prio på den i morgon. Heidi och Carl har varit här och putsat upp den bil som de införskaffat så det blev lite kvällsmat, kaffe och mys med dem i stället. Magnus körde den till Besikta i går och lite skavanker är det ju alltid på en äldre bil, tur det finns lite mekaniker inom räckhåll🤪Niklas och Flisan har ju tillbringat hundratals timmar nere i Niklas garage så Flisan har koll på lite av varje. 

En mycket trivsam morgon och ett kärleksbrev låg på bänken i köket och gjorde mig extra glad🤪En liten söt mus fanns i den vänliga fällan och visst fick den en extra ostbit innan jag släppte ut den vid ladan. Trots att Magnus kommit hem sent, runt 3-tiden var han uppe med mig och Flisan och åt frukost. Denna morgon hade kunnat vara mycket längre kände jag, så skönt att vara tillsammans och veta att det inte bara är tillfälligt❤

Åkte in till staden, började 11 idag och det har varit fullt upp hela dagen. Jätteroligt. Älskar sådana dagar då tiden bara far iväg. Fått mycket gjort och så härligt när damer kommer ner och säger att de ska se på bikini/baddräkt, nått svart helst, inte så mönstrat också går de hem med en stark blå, eller blommig i härliga färger med ett leende och jag känner mig superglad🤩

Låste 18 och tog en buss hem då Heidi och Carl lånat bilen till en utflykt. Kvällsmys med dem samt lite tvätt i vanlig ordning. Dammade av gympaskorna och gick ett bra pass. Trött faktiskt. Den värme som har varit tröttar ju också, jag välkomnar det nu lite svalare väder. I morgon åker jag till Lidköping igen. Ombyte förnöjer.

Som man bäddar får man ligga tycker jag är ett bra citat, nu bäddade min älskling i morse, det gör han allt ibland så jag hoppas jag sover som en prinsessa. Det är dax nu att duscha och krypa ner mellan vita fräscha lakan med lite knyplad spets på. 

Hoppas ni kanske haft det lite svalare idag ni med. Många älskar ju denna värme såklart, är man ledig så är det ju toppen.

Önskar er godnattsömn och fin morgondag.

Kram till alla mysiga människor💋