Måndag 25/7

26. jul, 2016

Känner mig både glad och lite sorgsen. Den lilla/lille kissemissen är nu på ett kattehem i Töreboda. Den blev placerad i ett rum i sk karantän ett par dagar och som tur var fanns där en katthona med sin unge och den lille kraken tydde sig till dem direkt och det gick bra😀Stort Tack ANN & LÅTTI för hjälpen❤Då jag är stor djurvän så måste jag ju erkänna att det har varit lite mysigt att gå ut och kika till den lille och ge mat och omsorg samtidigt som det har varit en jobbig känsla att veta att den inte haft ett riktigt hem utan där ute ibland skräp och spillror. Detta att fånga in den som  in älskling gjorde smärtfritt under dagen var en toppen idé, och nu är den i goda händer.

Lite svalare idag, i allafall nu kvällstid, inte fullt så tryckande. Jag ska strax spela kort med Flisan, Magnus jobbar och väntas hem runt 2 tiden i natt. Mycket jag skulle gjort ikväll efter jobbet men jag hade mina söndagskunder här i dag då jag var busy med annat igår, ja ni vet ju vad🤩Tja, det kommer ju en morgondag JIPPPIEEEE

Vaknade tidigt och insåg att jag är nästan lika pigg även fast krusbärspajen är slut men jag ska tillverka en ny i morgon. Skulle tränat nu i morse men det är för varmt. Börjar få ont i mitt artrosknä, så blir det när jag inte tränat på en vecka. Det straffar sig att sitta still, haha🤪Man blir inte bara fet utan öm och stel. Frukost med min man, klänning på och iväg till älskade Beata och blev fin i håret. Magnus mötte upp vid rådhuset och vi tog en fika innan jag började jobba. Rena rama rusningen på fm men efter lunch var nog folket och badade. Plockade med lite omskyltning och allmänt plock. Låste 18 och körde hem och hälsade på kissen och gav den mat med Flisans hjälp. Mina rara kunder kom , fikade och ringde katthemmet.   21 var jag klar  och eftersom de bor halvvägs till Töreboda och tog de kissen med sig. Vattnat blommor som var törstiga, kvällspromenad med Ada och Signe. Signe är inne i en pip-period nu och är lite allmänt gnällig, skendräktig. Nä mina vänner, dax för en runda Poker innan natten helt tar vid. 

Hoppas er dag varit till belåtenhet, sov gott. Bamsekram, mjau💋