Söndag 24/7

25. jul, 2016

Idag är det är det 5 månader kvar till julafton men det känns lite som det varit julafton idag och det bästas finaste presenten var att vår Flisa nu är hemkommen❤😀Välkommen hem!

Vaknade 7, upp och fixade frukost. Vi hjälptes åt med morgonbestyren och kom iväg i tid. Åkte till mor & far, städade, lämnade Ada &Signe. Styrde kosan söderöver. Stannade och åt lunch på MAX i Alingsås. Anlände till Kullavik 13.35 drack lite kaffe, hjälptes åt att packa in Flisans flyttlådor och tog en sista kik i hennes rum. Kändes märkligt, en massa känslor rusade i min kropp. Vi fick med en kasse med omdömen samt lite andra papper och presenter hon fått. Elise är speciell, inte bara för mig💋

Vi begav oss hemåt men Niklas och Elise åkte hem till Niklas för ett par timmar i garaget med BMW:n Niklas bygger om en bil som han vill ha klar denna sommar. 

Hämtade upp våra flickor, hem och tömde och gjorde rokade i våra stora garderober/förråd . Städat och klart, bar upp hennes lådor så hon kan packa upp dem i lugn och ro sedan. Fixade till oss och åkte till mysiga vänner som har stuga vid Mullsjön. Blev bjudna på mat och det var så skönt att sitta ner och bara vara. Lite trött och omtumlad känner jag, men glad och lycklig. Nu har ungdomarna kommit, vi har pratat, gosat och nu vill de göra kväll liksom vi. Arbetsdag i morgon och jag har frissan 9 .

Hoppas ni haft en fin helg, varm har den ju varit ,supersommar🤩Ny arbetsvecka stundar och från och med nu är jag mamma på HELTID igen. Klart man är mamma hela tiden men ni förstår nog vad jag menar. 

Natti natti, kram😘