Måndag 18/7

18. jul, 2016

Idag har min älskade man och jag varit nere i Falkenberg och haft en supermysig dag.😀 

Vaknade strax innan klockan, nä visst ja, glömde ställa den haha. Magnus fick ligga kvar och jag tassade upp fixade till frukost. Eftersom vi skulle iväg och det inte fanns tid att sitta länge så åt vi inne. Kändes konstigt faktiskt. Ada och Signe var ju hos mor och far,  känns alltid tomt och knepigt. t.o.m mina massagekunder saknade dem i går 😮 ingen promenad med dem så vi vart snabbt klara. 9 kom vi iväg. Rätt skönt väder, de har ju lovat supervärme i veckan De vågar väl inget annat för alla semestefirare. Det blev till att tanka och ta en kopp kaffe längs vägen, ja ok då jag mumsade i mig en Toscasnäcka💋 Vi hann ner i rätt bra tid och Amanda hade stått och väntat på oss en stund, gissa om det blev glädjeskutt. Det var så gott att se henne. Vi samspråkade med modern om att vi fick ta med henne ner till byn. Vi fikade på ett mysigt ställe med fin trädgård. Amanda hade massor att prata om och förklara om hästen, full av iver och energi. Vi åkte tillbaka med henne och körde till mötet. Det var hoppborgsdag på stora torget och ett besök dit ingick i dagens agenda. Jag lämnade Magnus på mötet och gick ner till torget. Träffade modern och ett gäng mycket trevliga sympatiska vänner till henne. Det var massor med folk och mängder av studsande ungar. Min älskling kom ner till oss och Amanda var rätt trött så vi gick vidare till Sagocafét. Ett rart ställe där vi åt lite lunch.

Amanda lånade vårt nyss nerladda Pokemonspel och hon tog ett bra gäng. Efter maten kom resten av sällskapet och fikade och vi tog oss runt kvarteret efter fler Pokemons🤪Ett bra spel, där barnen måste röra på sig. Perfekt. För att ett ägg ska kläckas expvis måste du gå 5 km.  Det stog flera barn längs gator och var på väg att ta samma figur som oss. 

Det blev dax för oss att bryta upp och Amanda ville inte släppa sin pappa. Förstår henne❤ Hade vi inte jobbat hade hon kunnat hänga med hem som både hon och vi ville, men Magnus har nyss haft sin långledighet så kanske nästa tillfälle.

Lite öm i baken efter allt för många timmar i bilen. Får träna lite bakdel i morgon😙 Vi stannade till i Hjo och tog lite kvällsmat på Hamngrillen. Bara orkade inte ställa mig att laga till nått. Nu sitter vi och har den där egentiden med spel och blogg innan natten tar vid. Vi har haft en bra dag tillsammans, träffat lilltösen och myst med henne. I morgon firar vi 2 års dag och det ser vi båda fram till. Vi har pratat mycket idag om den första tiden när vi träffades, nyttigt med tillbakablick i bland. 

Hoppas ni haft en bra dag. I morgon kommer solen, Magnus har tidig start i morgon och jag börjar 12. Ska ut och kika eftr svamp tror jag.

Godnatt och kram till alla.😘