Söndag 17/7

18. jul, 2016

Vi har haft en fantastisk dag på alla vis. En underbar dag hos mina föräldrar med nästan hela släkten samlade 😀Min älskade syster och hennes yngste son med respektive saknades dock. Men inte helt enkelt att få till 20 personer en och samma dag, så 17 av 20 är helt ok. 

Vi åt frukost ute och sommaren som känns som den är på g igen. Ungdomarna sov dock lite längre och blev väckta 9. Vi fixade till oss, Magnus packade en bilen med maten och vår ena grill. Vi hämtade Carl och Heidi i Skövde, så bar det av till Solbacken. Den lilla stugan heter så. Min far behövde lite hjälp med lite hemmavid så Antti tvättade deras två bilar och Heidi, Flisan och Magnus oljade in altandäcket. Därefter satte Magnus på grillen och Lisa och Emil hjälpte till med grillandet. Jag lekte med lilla Idun och förberedde maten. Edvin och John rensade ogräs och di andre satt och underhöll käre mor. Min far tyckte detta tillfälle var ett ni vet sånt där speciellt tillfälle så han gick och hämtade en utav de två flaskor han hade kvar av ett Rarbervin han tillverkat 1973, ja, ni läste rätt🤩 Det var SÅ gott, klart och fin, med den fantastiskt smak. Vi skålade och åt en underbar måltid. Carl och Heidi blev sugna på glass och åkte till Timmersdala och inhandlade glassbåtar. Mätta och belåtna åkte de flesta hem till sitt efter kaffet. Jag och magnus stannade kvar, städade och tog hand om "efterbörden"🤪Vi lämnade något trötta föräldrar vid 17 tiden, vi hann precis hem då kom mina söndagskunder. De hade med lite smörgåstårta. Magnus satte på kaffe, vi fikade så jobbade jag ett par timmar. När de åkte hem så tog vi oss ut på lite powerwalk 3 km. Magnus sprang lite längre. 

Nu sitter vi här i Whiskeyrummet och äter ost och kex och har det så mysigt. Flisan och Niklas vill umgås och vi spelar kort och pratar rymden, skola och mat. Nu är det tydligen dax att spela en runda poker så jag ska runda av här nu. Hoppas ni haft en bra söndag, vi på Djursätra är nöjda och glada. Idag är det en vecka kvar tills vi har Flisan hemma hos oss permanent❤ 24/7 hämtar vi flyttlasset. UNDERBART!

Önskar en fin måndagmorgon. Vi åker tidigt till Falkenberg och lilla Amanda💋

Godnatt, puss & kram