Lördag 16/7

17. jul, 2016

Aj aj ja, nu har har vi suttit och petat med vår hemsida i 4 timmar, med avbrott från lite kvällsmat, min bak är öm som attan men nu är vår hemsida nästan klar. Bara en flik vi inte har börjat på än- SEUTSEIN med en hel del att skriva där så vi tar det i morgon. 😀Är uppriktigt sagt trött efter denna dagen. Sov lite dåligt i natt. Magnus började ju jobba tidigt och jag somnade knappt före och vaknade tidigt, urk! Ja nu fick även jag klaga en smula.

Vaknade 06:40, gick upp direkt men kände att jag lätt hade kunna sova lite längre. Men jag hade ett fikabesök hos vän i Lidköping innan jag började jobba så det var bara till att kliva upp. Frukost och damrummet, ut med Ada och Signe som hittade gårdagens kisse igen att skälla på. Idag såg jag att det var en ca 3 mån gammal kattunge, svart och vit runt nosen. Jättesöt och rädd. Jag har fått tag på familjen som den kommer ifrån och vi ska hjälpas åt att försöka få tag på den under morgondagen💋 

Kom iväg i rätt tid och hem till Karin och hennes två Goldenvovvar. Hann att handla lite på ICA. Kaffe med dopp blev det där och lite prat om ditt och datt. Hon åkte ner med mig till staden. Till jobbet, lugn förmiddag men fullt i butiken strax efter lunch, då hade Lidköpingsborna vaknat till🤪Jag låste butiken 14, åkte hem till gården där mina älsklingar redan var på plats. Vi packade upp det som jag handlat, jag började med maten och idag blev det kycklng med currysås och ris. Jättegott. Därefter satte vi oss och pysslade med vår hemsida och goda vänner kom med lite konstruktiv kritik vilket vi är tacksamma över. Mycket man inte ser själv även om man går igenom det gång på gång. 

Nu är det däremot dax att besöka damrummet och krypa till kojs som det heter. Hoppas er lördag varit till belåtenhet och ni nöjda kan slumra in.

Kärlek till de flesta i cyber, natti💋