Onsdag 13/7

14. jul, 2016

Kommer man med osanningar och förvränger verkligheten för att rädda sitt egna skinn tycker jag det är bedrövligt och försöker man dessutom att få andra människor att framstå som elaka för att rädda sitt egna rykte tycker jag det är om än mer osmakligt och som om inte det var tillräckligt så intalar man små öron att tro annat än det som är sanning och ljuger och förvränger det som är sant, enbart i syfte för att skada och göra illa, vad är det om inte fruktansvärt? 😠Om någon älskar/tycker om någon annan mer än dig själv kanske det beror på att den förtjänar det och är en bättre människa än du själv, då kan man ju inte genom att smutskasta andra vinna den matchen, för tids nog kommer alltid den rätta sanningen fram och det blir nog tufft. Sanningen kommer alltid ikapp en och den kan man inte fly ifrån.

Grimmevids allehanda är nu på gång.😀 Vi håller på och skapar en hemsida med just det vi tillhandahåller, mjölkpallar, sänggavlar, massage, samtal, homestaging, "gör om mig" mm Inte helt enkelt att göra egen hemsida men min älskling är ju duktig på det och tids nog (snart hoppas jag) ska den blir såpass klar att folk kan börja kika på den. Detta känns roligt och vi har beställt visitkort idag. Vistaprint har alltid bra erbjudanden och varför betala mer? Allting kostar ju ändå och vi ska nog ha en annons i lokaltidningen när sidan blir klar. 🤩

Vaknade utvilad men ändå lite sömnig, tror att vädret påverkar lite. Regn är lugnande och det var rätt gott att ligga å dra sig. Frukost med darlingen, vi trotsade och satt ute, mys. Jag började 11 och Magnus skjutsade in mig då han skulle ha bilen idag och byta det som behövdes på Toyotan. Han var ju ledig idag med. Vi gick till Japan foto och kopierade foton för Flisans räkning. Har små presenter till vissa på gång🙂 Jag hade en lugn dag på Maxmode, regnet gör hela staden till ett flytande lugn, grrr. Låste 18 och Heidi och Carl hämtade mig. De åkte med hem på middag, vi grillade choritzo och revben, mums! En smaskig sås gjorde jag i morse och sallad till detta. En trevlig middag som avslutade med MANGO, älskar denna mjuka söta frukt💋De nykära åkte hem till sitt och jag och Magnus pysslade med lite viktiga papper. Nu har vi lite egentid då jag sitter här och han spelar spel. Det blir strax sängen här. Min älskling jobbar i morgon och även jag men på La´Classe. 

Hoppas ni haft en bra dag, kanske köpt gummistövlar, haha. Vi får hoppas på lite mer sol i morgon. 

Godnatt, sov så gott. Kram till er😘