Tisdag 12/7

12. jul, 2016

Idag har det varit en rätt så lång arbetsdag, ja om man nu kan räkna in de timmar man inte har lön för😙 Vaknade 7 utvilad, vi kom ju i säng hyffsat tidigt igår och det var så skönt. Vi åt frukost tillsammans och morgonens väder var växlande. Jag började 11 idag så jag hann med att sitta länge. Mys. Jag och mannen pratade igenom dagen, han hade lite att dona med. Det finns en hel del kvar att rensa upp sedan sitt förra liv och det har han börjat med idag. Skönt för honom att bli av med sånt skräp. Jag hann med ett ärende innan jag började och det blev ett litet besök i en butik också. Det resulterade i blommor utan bin i form av ett par jättesnygga shorts🤪Ner till mitt kall, min kollega var på plats. Vi har haft en rätt lugn dag men ändå en del kunder att ta hand om. Det har ömsom ÖST ner och solen har kikat fram mellan varven. Märkligt detta väder faktiskt. En utav mina söta favoritdamer kom och hämtade ett plagg hon beställt och vi språkade om hennes lilla stuga mm. Jag vet att många äldre blir så glada att man tar sig tid att bry sig. En annan lite rar dam var också i behov av mer än en BH💋så gott det känns inombords när man kan ha tid och möjlighet att ge lite extra omtanke och en kram till de som behöver. 

Jag slutade 18, åkte upp till  ICA Kvantum och handlade. Jösses vilka tunga kassar och jag som bara skulle ha...Körde faktiskt ända fram till dörren. Hej och hå. Hann packa upp och ge hundarna mat så kom en massagekund. Han fick sig en rejäl omgång🤩hans fru är en barndomskamrat till mig och det är alltid mycket att ventilera när vi ses. Klar 20.30, min älskling hade smygit in så pass tyst att inte ens hundarna hörde det. Han hade varit med Heidi och Carl för att hämta en bil hos min bror. Min älskling är ju kunnig även inom detta område så han ska fixa till den lite då den var behov av lite vård. 

Nu sitter vi och har lite soft tid, jag bloggar och min älskling fixar med ny domän för en ny hemsida åt oss där vi ska lägga upp allt som vi tillhandahåller. Mycket på gång har vi för övrigt. Kalendern är fullbokad av trevligheter en lång tid framöver. Lite speciella saker kommer ju också att hända. Tur att vi är så lika min älskling och jag, vi strävar åt samma håll och brinner av iver för det vi vill❤ Kärleksfull tvåsamhet berikar, stärker och fyller oss med energi. 

Nu ska jag ringa till min lilla bagerska och höra vad för gott och bakat idag. Längtar till torsdag då hon kommer hem igen. 

Ha en fortsatt trevlig kväll och en fin början på morgondagen.

Kärlek till folket, kram😘