Lördag 10/7

10. jul, 2016

Korseberga har idag gett mig påfyllning av allt jag kan önska just nu😀Mjukt, varmt, väldoftande njutbart hångel.❤TAXVALPAR! Så underbara, jag skulle kunna ta hem dem allihop. Margaretha Kronborg är innehavare av Majomas Kennel som idag föder upp raskatt och dvärgtax. Ni hittar henne på nätet. Jag köpte Signe där 2010. Idag har hon 9 små valpar, några är redan tingade men några finns kvar. Gissa om vi blev sugna.. Klart man inte kan låta bli att tänka tanken att få krypa ner med en sån liten väldoftande i sängen. Man måste få drömma. 🤩 

Idag är jag glad, nöjd och tacksam. Denna helg har fyllt på ALLA mina sinnen och jag är så nöjd och belåten och kan ingenting mer önska. 

Vaknade halv 8 i morse och var mer utsövd än på mycket länge. Fick ju sova med min älskade och det berikar. Tassade upp och gjorde frukost men väckte inte Magnus, lät honom sova tills han vaknade och det gjorde han halv 10. Vi tog kaffe tillsammans. Lite tvätt, dusch mm sedan väckte vi ungdomarna. Tog en promenad med Ada och Signe. 11 åkte vi till Korsberga för underbart hångel med de små valparna. Eddie och Ebba kom strax efter oss. SJÄLVKLART fanns det EN speciell liten varelse som fick mitt hjärta att slå lite extra och denna gången var det inte Magnus💋En chokladbrun liten mjuk mm, åh vill ha.  

Efter allt gosande tackade vi för besöket och begav oss till Bygdegården. Vi köpte smörgåsar och kaffe med dopp, det var så oerhört prisvärt. Är ni i närheten eller bara vill komma ut och fika till bra pris i härlig miljö, åk till Korsberga bygdegård på söndagar, verligen prisvärt.

Vi åkte hem och jag och Magnus tog en timma i trädgården. Därefter kom Heidi och var lite sällskapssjuk. Carl tränade och hade lite underhåll av kompias i dag. Heidi var lite dålig, ont i ett öra. Blir vårdcentral i morgon😥 Jag tillagade en underbar köttgryta på rådjursadel. MUMS❤Vi blev mätta och pustade ut i bibloteket. Det blev eftermiddagskaffe. Så lättade alla ungarna och vi blev ensamma jag och min man. Jag röjde i köket och Magnus fixade med nya leksaken- golfbilen. Vi tog en tur och det var jätteroligt, miljövänligt, YES! Den går på batteri. Vi satte oss på trappen till stora entrén, Magnus tog en Cognac, jag ett glas rött. Vi bara njöt av stunden och småpratde om den fina helg vi haft tillsammans. Åh vad jag älskar denne man, mitt nuvarande liv och allt det ger mig/ oss. 

Nu blir är det Magnus Uggla i Whiskeyrummet, en kapten Morgan är upphälld. Misstänker att denna kväll slutar i Amorgudens famn😀

Hoppas ni haft en fin helg och är utvilade inför nästa veckas kneg, om ni inte har semster alltså. En fortsatt avkopplande söndagskväll önskar jag er. 

Puss och kram💋