Lördag 9/7

9. jul, 2016

YES! Äntligen har jag fått klartecken, mitt liv kommer att bli en bok. Tjohoooo😀Detta har varit i mina tankar i 25 år tror jag och nu ska det alltså bli verklighet. Det kommer att ta tid såklart och mycket energi lär bli förbrukad men det är det värt. 

Lördag innebär halv arbetsdag och vackert väder när jag slutade idag. Skönt. Jag vaknade tidigt, tassade upp för att inte väcka min älsking som var ledig idag. Det var dax att lägga i lite färg i hårbotten, solen bleker snabbt. Med färg i håret fixade jag frukost, Magnus kom ner lagom när kaffebönorna maldes, det ger en så härlig doft som lätt sprider sig ända upp till vårt somrum. Vi åt tillsammans och bara det kändes som lyx efter en vecka nästan utan att ses. Jag fixade till mig och gjorde mig klar till jobbet. Det blev oerhört lugnt idag och det verkar som folk satt hemma och njöt av det rätt så sköna sommarvädret i stället för att flanera på sta´n. Hade jag varit ledig hade jag också varit hemmavid. det blev en bra kassa trots lite folk och några kvinnor var mycket nöjda denna lördag 🤩 Så roligt. Olga, Flisans farmor mötte upp och Heidi och hennes Carl. Det vankades lunch hemma på Djursätra och dessa var inbjudna till det. Jag hade naturligtvis gjort som alla kockar på TV, förberett i morse så endast sallad och ris återstod att laga till. Vi åt och det var så gott, kaffe med dopp som min älskade flisa bakat dukades upp ute på altanen i solen. Lite blåsigt men helt ok att njuta ute. jag hjälpe Olga med lite frisyrfix och ögonbryn. Vi rundade av och skjutsade hem henne till Tidan. Heidi och Carl lånade en utav bilarna, de skulle till Hjo och segla med vänner så vi har kvar Wera hos oss. 

Nu sitter vi ute och har nyss ätit korv som Magnus grillat. Ungdomarna väntar nu på att jag ska blogga klart så vi kan spela Dart. Sammanfattningsvis har detta varit en bra dag som snart går till handlingarna. Jag har skrivit prolog till min bok, det gjorde jag redan innan jag fick klartecken. 

Önskar alla en forsatt fin/trevlig lördagkväll, i morgon är det en nya dag som jag kommer fylla med mina närmaste, min älskade fina familj❤

Kram till alla och massor av kärlek till alla ensamma som söker..