Torsdag 7/7

8. jul, 2016

Fylld vetekrans, kanelkaka, flera olika sorters bröd dukade min flitiga flisa upp på köksbordet när hon kom hem😀Vilken lycka, vad glad jag blev. Ännu en arbetsvecka klar för henne. Hon är nöjd och belåten och glad för sitt sommarjobb och Malevik är glada tt få ha henne där. Det mesta frös jag in men lite ska vi ha och smaska på i helgen. 

Idag har jag varit i Lidköping och jobbat och det var den mest kundfattiga dagen jag upplevt tror jag. Dock har jag "möblerat om" och donat i butiken så ibland är det skönt att man får greja ostört. 

Jag vaknade lite för tidigt med tanke på att jag kom sent i säng. Det blev ju sent i går efter bingon. Frukost med min älskling som kom hem sent i natt men ville träffa mig lite innan jag stack iväg. Jag åkte innan 9. Väl framme i Lidköping var det rätt tomt på stadens gator. Jag öppnade butiken och plockade med lite och hängde om. Några tillfällen ställde jag mig i dörröppningen och kikade utmed gågatan och nja, det var ingen trängsel direkt🤨 Eftermiddagen gick och några kunder kom och handlade lite. Köpte med en present åt min bror som hans sambo skulle få. Slutade 17, tog en mjukglass som smakade underbart. Blev bara så glassugen, ni vet sådär galet sugen man kan bli ibland, MUMS! Mötte min bror och lilla söta Idun utmed Skaravägen, lämnade paketen. Väl i Skövde handlade jag på Kvantum. Signe och Ada hade inte varit ensamma så värst länge då Magnus började rätt sent. Han hade hunnit klippa gräset och springa mm. Glad att han kommit igång å röra på sig och han står satdigt viktmässing och långsamt lite mer ner. Jag själv stampar på samma ställe och ibland orkar jag inte bry mig. Jag tycker jag är bra som jag är och viktmässigt ligger jag helt ok till. Man måste leva också, eller hur🤩 jag packade upp alla varor, kaffe från matsmart kom och det kan jag verkligen rekomendera, man kan köpa vissa varor till ett ibland kraftigt reducerat pris. Sängkappan till gästsängen kom och den strök jag och nu är gästrummet sååå fint. Flisan och Niklas kom och hon bullade upp godsaker. Jag har hållt på hela kvällen med allt möjligt och har inte riktigt hunnit md allt jag skulle. Ibland önska jag att dygnen var lite längre. Men men, det finns ju i morgon också 🤪Ska jobba på La´Classe och det ska bli roligt. Nu väntar jag bara på att en maskin ska bli klar sedan blir det sova av.

Vi skulle fått lite tillökning i familjen imorgon och en vecka framöver vart tänkt och planerat sedan länge men det blir ingenting av det. Helt ofattbart att vissa tror att det går att köra sitt eget race utan att det får konsekvenser. Nu är det ju så att det inte kommer fungera på detta viset i all oändlighet för förr eller senare blir det upprättelse till allas fördel utom för den som orsakar alla bekymmer, och det ser vi fram till. Man ser i nuläget vad som lyser igenom och hur kan man tro att vinner i längden på att vara självisk och trångsint? Egoism är en mycket dålig egenskap och när man låter det gå ut över andra är det bedrövligt. 

Nu ska jag hänga tvätt och ta ett besök i damrummet. Hoppas er dag varit till belåtenhet och att ni haft en skön kväll. En godnatt tillönskas.

Kram💋