Tisdag 5/7

6. jul, 2016

Sin milda sommarsång och ängar av blåklint (rosor)blommar, där gör vi livet ljuvligt för varandra❤så som vi sa i vigselakten -att lova att försöka ge varandra det liv vi förtjänar. Den lilla extra raden som vi tyckte var viktig.

Idag, ännu en dag där allt bara känts bra, harmoniskt och självklart. Verkar vara inne i en positiv cirkel nu med massor av energi, lust och idéer. 

En fantastiskt skön och härlig kväll i går på alla vis. Vi bastade som sagt och efter det gjorde Magnus en fräsck kvällsdrink som blev pricken över i. Vi somnade nära efter mycket prat om framtidsplaner/idéer. Ja lite hångel också såklart, det är ju viktigt med fysisk biologi🤪Vaknade utvilad och pigg. Jag fixade frukost som även idag kunde intas ute. I väg till jobbet och idag var det hur lugnt som helst, detta väder är inte gynnsamt för butiker såvida man inte saluför paraply och sydväst. Idag behöll jag samma lugn som ruljansen och det var riktigt avkopplande. Brukar bli ni vet sådär småtokig när det är lugnt men idag klarade jag t.o.m det. Stängde butiken och åkte hem till gården och det tjusiga mjölkbordet. Magnus hade klippt en utav häckarna och jag ska ta hand om resten i morgon får då är jag nämligen ledig. Vi får en förmiddag ihop och det ska bli toppen. Hoppas verkligen på åtminstonde uppehåll. Min älskling började efter lunch idag och Ada och Signe blev inte glada när han stängde dörren. Molokna gav de honom en ledsen blick😥Superglada blev det när Marie kom strax innan mig. Marie J är lite som min äldsta dotter kan man säga, hon kom in i min/vår familj när hon var 11 år och är alltså kvar för att stanna , idag 38. Hon och hennes kusin bodde på det området som jag när Heidi var baby frågade om de vid något tillfälle fick gå ut med Heidi i vagnen och det fick de göra. Hon kom att bli lite som en storasyster för Heidi samt lite extramamma/barnvakt för de andra kommande barnen😀Hon kom från Alingsås och stannade på "the 4 2" som vi brukar kalla det, samt lite samtalsterapi.  Vid 21 tiden rundade vi av, jag tog hand om kriget på diskbänken och nu satte jag mig här. Mörkt i rummet nästan, känns lite höstigt🤨redan? Ska strax ut med de små men det bör sluta regna först. De vill verkligen inte ut då och tvingar jag ut dem gör de inget ändå. Tidig kväll blir det här idag. Min älskling kommer runt midnatt. Önskar alla mina läsare en fortsatt mysig kväll. Vi hoppas på en lite torrare morgondag. 

Kram💋