Så sperdupernöjd och lycklig. Den här dagen har gjort mig lycklig på alla plan❤Kom nyss hem från Lassagården i Skövde, underbara härliga Shipwreckers spelade och de är så duktiga musiker och spexiga, bjuder verkligen på sig själva. Vädret var helt perfekt med tanke på att det regnat mest till och från hela dagen, det höll upp och var 19 grader. Min lillebror var där och lite annat folk jag känner, mycket trevligt. Flisan och Niklas var med. Vi åkte hem innan det var slut för min älskling som för övrigt var oerhört snygg i kväll🤪ska upp 02:30 för att bege sig neråt landet på jobb, suck. Den stackarn..inget han vill kan jag lova. En toppenkväll, så nöjd.

Vaknade tidigt idag kl 7 ville äta frukost med Magnus. Han åkte på YKB och jag tog ut de små liven innan jag begav mig in till Skövde och idag La´Classe. Så roligt att vara där igen och både kunder och en kille från DHL som kom med paket tittade lite lustigt på mig och frågade- men, är du här nu? Jag flexar lite🤩sa jag och kunderna tycker att jag gjort en perfekt match. Glad i hågen efter några trevliga timmar köpte jag lite nya underkläder åt mor och far. Begav mig hem till de rara ungdomarna. Jag han knappt mer än innanför dörren så kom min älskade hem, det var underbart att se honom❤Kärlek, blev varm i hela kroppen.

Flisan hade hämtat posten och där låg ett brev med uppgift om att hon kommit in på Naturvetenskapsprogrammet, hennes förstahandsval😀250 poäng har hon fått ihop den duktiga tösen. Vi är SÅ stolta över henne. Jag lagade en mustig köttgrya på hjortstek och den var mycket uppskattad av alla. Vi hjälptes åt och plocka undan och ta ut de små. Så bar det av in till Skövde och Lassagården för ett par trevliga timmar i hela familjens smak. Nu är jag så nöjd så jag nästan spricker. Summa sumarum- varit på La´Classe idag och det är high 5, Flisans fantasiska prestation, umgåtts med min älskling/min familj samt avslutningsvis Shipwreckers. En kall öl ska nu avsluta denna kväll innan jag kryper ner hos min älskling, ÄNTLIGEN!

Hoppas att er vecka varit bra och att ni haft en fin fredagskväll. 

Kärlek och lycka i överflöd och yes, delar gärna med mig till er❤

Puss, kram och godnatt!