Torsdag 30/6

1. jul, 2016

Nu är strax det andra kvartalet slut och det tredje tar vid. Sammanfattningsvis har den första halvan av 2016 innehållt det mesta. Det var ju så att jag idag hade tänkt delge er och omvärlden i helhet vad vårt namn blir/är, MEN det lär dröja lite till. Eftersom Magnus ville byta efternamn och det inte var klart innan vi gifte oss så fick jag ha kvar mitt "flicknamn" tills detta var klart med nytt efternamn för hans del och byta till det nya efter. Jag ringde till skatteverket innan vi gifte oss och de skickad blanketter som visade sig vara fel när Magnus ringde dem idag. Jag ska skriva ut rätt på jobbet i morgon och skicka in det omgående så tar det nog en vecka eller två kanske. Kruxet är att Magnus vill att vi byter namn offentligt samtidigt så gullig han är😀så av respekt för honom så får det bli så. Känns lite spännande och roligt med något helt nytt. 

Idag har jag varit trött, vaknade vid 4 tiden när min älskling "smög" in i sovrummet. Signe, Ada och Wera blev ju glada när han kom och viile ha uppmärksamhet. Jag vaknade och hade svårt att somna om. Sneglade på klockan 05:15🤨efter det lyckades jag. 7:30 var det dax att stiga upp, då var jag förbaskat trött. Det höll i sig fram på förmiddagen. Det hade regnat mycket i natt och luften var perfekt för att piggna till. Frukost och ut med de små, iväg idag till Lidköping. Fick en kopp kaffe hos en väninna och lite prat, därefter ner till city och öppnade butiken. En sladd till kassan hade gått sönder så jag fick invänta en ny som Anette kom med. Detta med Swish är perfekt lösning när tekniken strular 🤪 Nöjd med dagen låste jag 18, handlade lite mjölk, ost mm och åkte hem. Det regnade nästan hela vägen hem och slutade vid stadsgränsen till Skövde. Lite tvätt och mat till de små, 4 km blev det på Viking så nu är jag rätt mör fakstiskt. Elise och Niklas kom nyss och de har med sig skorpor från ett bageri i Dalarna som Niklas mormor driver samt bröd som Flisan bakat på "jobbet". Ska ner och provsmaka det nu innan sängen ska få sällskap🤩

Åter en dag till den där mappen jag är nöjd med. Saknar min älskling STORT dock. I morgon har vi lite kväll tillsammans och ska lyssna på Shipwreckers på Lassagården i Skövde, de som spelade på vårt bröllop och det ska bli kul.

Puss och kram, godnatt!💋