Onsdag 29/6

30. jun, 2016

Hade verkligen hoppats att få presentera det nya namnet här idag MEN Magnus har inte sett det som kom med posten då han var tvungen att åka mycket tidigare hemifrån. -Namnbeviset kom. -Grant of a personal name- så ni får vänta tills I MORGON😙Suck..

Åter en dag full av energi. Massor har jag gjort och en hel del roliga saker kvar att göra men är trött så det får vänta tills i morgon kväll. Magnus som skulle varit ledig får hoppa in då de saknas en chaufför i morgon på ett pass, så grrr vad trist. Igår sågs vi en halvtimma innan jag åkte till jobbet och idag två minuter då han var nere i stan ett ärende och nu ses vi igen först på fredag kväll igen.😥Jag VET att jag låter som en gnällkärring MEN jag tycker det är så trist när vi inte ses på flera dagar. Ingen närhet, inga kramar bara en längtan. Jag saknar honom och får ont i hjärtat när det blir så här. Visst tusan reder jag mig bra på egen hand men när man älskar någon så som jag gör då är tre dagar en evighet. Blir ju glad av att umgås med honom, vi har så roligt ihop och jag tror vi fyller på varandra rätt bra genom att bara vara tillsammans, det är kärlek❤

Frukost ensam idag då Magnus kom hem i morse. Vädret var så ljuvligt och lite tog det allt emot att gå in och laga mat, hade gärna suttit kvar en längre stund. Färskpotatis och smörslungad spättafilé med fäska champinjoner i vittvin kryddat med basilika och tomat.

Började 10, och Skövde var redan i rörelse denna härliga morgon. Betydligt lugnare i butiken idag, tror att alla reor gör sin påverkan. Låste butiken 18 och åkte hem och vittjade postlådan och DÄR låg det efterlängtade brevet. Nu ska det ramas in i en fin ram och datum för namngivningscermoni utlysas i vår vänskaps/familjekrets. Bytte om och tog mig ann att måla det fina mjölkbordet en andra gång. Nu i morgon ska jag göra resten, så vi kan placera den till helgen😀Lovley! Rensade rent i stentrapporna där jag i förrgår hällde kokhett vatten som tog kål på det. Idag var det "bara" att rensa bort det enkelt. I morgon blir det lite mer hett vatten som garanti..Hundarna fick lite mat, pratade med min älskling och han delgav mig morgondagens arbetspass, blev lite ledsen men jag är ju vuxen🤨Nu ska jag göra kvällscermoni i badrummet och lägga mig. I morgon är det 3 veckor kvar till en annan oerhört stor händelse för vår familj som vi kommer att fira och vi är SÅ lyckliga och glada över ❤Det är på ett sätt större känslomässigt än vårt bröllop. 

Återkommer om detta igen såklart. 

Önskar er en godnatt, låt nattens lugn hålla sömnens tömmar och leda dig fram genom rogivna drömmar.

Kram💋