Tisdag 28/6

29. jun, 2016

Då är det klart😀Vi får en liten minisemester i September. Då blir det en helg till Öland. Skövde Gospel ska ut på liten turné och Magnus fick lov att slå följe. Det ska verkligen bli roligt. Var längesedan jag var där och September brukar ju bjuda på underbart väder så vi ser fram till detta att få vara lediga några dagar tillsammans och inte på hemmaplan. 

Sovit bra i natt trots flera avbrott. Signe har varit nomad i natt och "tagit Adas plats" med nattvandring. Till slut så lade hon sig under sängen vilket hon aldrig gjort. Får väl se vart detta tar vägen om det var sviter efter den stöt hon fick i går. Men hon har ätit, druckit och allt annat som vanligt så vi tror att detta är nått tillfälligt. Magnus vaknade lagom till kaffet, tyckte väl att han borde lagt sig lite till men han ville ha en stund med mig och den halvtimman var den enda i dag dessvärre😥Jag städade av nedervåningen och hann klart med dusch och övrigt inkl kaffe med min älskling. Nu är det nog inte så långt kvar till vi får besked om det namn som vi ansökt om som  kungjorts blir klart för Magnus att ta. Sedan är det mina papper som ska in, körkort, pass mm. Spännade..

Det var lite lugnare på jobbet idag. De kommer i skov våra kunder och tur att man är två i butiken så här års. 18 låste jag, nöjd med dagen. Åkte upp till Heidi och Carl för att hämta Wera. Vi ska ha henne några dagar😘 Carl som numera mer eller mindre "bor" hos henne tycker kanske att henns kök på 1X1 meter är LITE trångt🤪Inte alls trött utan var på hugget när jag kom hem. Gav de små mat sedan körde jag i gång med övervåningen. Torkade kaklet inne i stora toan, torkade ur alla fönster, torkade av alla spegar och hm, speglar drar åt sig smuts. Damsög och nu känns det fräscht. Lite kvällsmat för egen del kvällspromenad i den klara något kyliga kvällen. Magnus väntas hem runt 4-5 tiden i morgonbitti. Saknar honom. Känner mig lite trött nu efter två tuffa dagar både där jag får lön i pengar och hemma. Min lön hemma är kärleken och den lever man länge på❤

En vacker kväll, fridfull och stilla här ute på landet. Lite fåglar hörs som ännu inte kommit till ro i den ljusa natten. Det är svårt att lägga sig "i tid" när det är så ljust, man vill liksom ta vara på dessa ljusa vackra nätter. Nu ska jag strax krypa ner men först ett besök i badrummet. Ringa min älskling och säga godnatt b.la.

Åter en dag till mappen "bra dagar". Den vart ju full för ett bra tag sedan så mapp nr 2 här redan tll hälften fylld💋

Godnatt kära vänner/läsare, i morgon är en ny dag med nya möjligheter till bra saker.

Kram!