Söndag 26/6

27. jun, 2016

Sitter här med ett fånigt nöjt leende 😀 Känner mig så belåten så jag nästan spricker. Denna midsommarhelg har varit den mest härliga i hela mitt liv tror jag. Edvin och Flisan har jag inte träffat, de har varit hos vänner och firat men de har haft det bra och det är huvudsaken. Vi var hemma vid 16 tiden idag och har tvättat lite, ätit, vilat och nyss var vi ute med Ada och Signe. Kvällen som återstår blir lugn med blogg och tv-spel för den yngste🤪

I går åkte vi till mina föräldrar på fm och lämnade Ada och Signe där och körde vidare till Garn. Så heter det lilla vackra området som ligger i Forshälladalen mellan Ljungskile och Uddevalla där jag bodde i en röd liten stuga på en hästgård när jag träffade Magnus. Ove och Rita heter de som driver gården och som jag hyrde av. Vi var ditbjudna och det kändes så härligt att hälsa på. Minnen kom till oss ❤Alla vackra solnedgångar och stunder vi haft i den lilla stugan. Den mest romantiska kvällen i hela mitt liv tror jag upplevde jag där tillsammans med Magnus. 

Ove och Rita bjöd på väl kylt mousserande när vi kom och det var gott väder så vi kunde sitta ute. Vi pratade och Irland och om hur tomten "växt" det var så fint och alla hästarna var ute i sina hagar. Vi åt trerätters och varirade med att sitta ute mellan varven. Det var lite blåsigt när vi kom men allt som kvällen gick så blev det nästan helt stilla och yes, jag fick uppleva ytterligare en vacker solnedgång i Garn🤩Himlen mörknade dock och det började blixtra. Vi fick flera olika väder på en och samma kväll. Häftigt. Runt midnatt bröt vi upp efter en fräsch drink. Sov som en stock i det nya fina gästrummet. Frukost vid 9 tiden och mer Irlandsplander. Ove och Rita bokade plan och nu är datum alltså bestämt när de kommer. 5 dagar blir det gemensamt, kul. Vi åkte hemåt och stannade till på Överby och besökte Deichmann-sko. Åt en hamburgare på MAX. Det började regna och höll på mer eller mindre resten av vägen hem och vid 3 tillfällen vräkte det ner så det knappt gick att köra. Himlen var jämngrå och det var ett omfattande regn som verkligen bredde ut sig. Nu behöver det inte regna på ett bra tag. Marken är mättad. Lite värme på detta nu så kommer skogens guld att växa💋 Mor och far var lite trötta på den tuffa värmen som varit men humöret var på topp. Jag städade, bytte sängkläder och Magnus fick en öl och hjälpte till att damma lite i köket. -Kan jag hjälpa dig är en fras som min älskling säger och det är en av alla anledningar till att jag sa JA! Han är oerhört hjälpsam. Grusvägen ute där de bor hade blivit illa åtgången av det hårda regnet, naturens krafter är enorma. 

Skönt att vara hemma, en helt underbar helg har det varit allt blev så perfekt. Har träffat många fina kära vänner. Nu är vi påfyllda för en ny vecka fylld av arbete, hemmapyssel och kärlek. 

Hoppas ni alla haft en fin midsommar. Önskar er en fortsatt fin kväll och en godnatt😘

Puss & Kram