Fredag 24/6

25. jun, 2016

Denna midsommarhelg kommer att gå till historien, i allafall för mig. Vädret är ju en stor del avgörade hur våra upplevelser blir och i sin helhet har den ju hittills varit underbart. Det började ju med flera timmars mysigt regn på tordsdagsvällen/natten och igår var de varmt och kvällen blev magisk. Vindstilla, klar himmel, tyst och fridfull. Just så ville jag uppleva midsommar och vi är oerhört nöjda. Vi hade besök av ett par som bor i en liten by strax intill och det är mycket rara härliga människor. Kvällen blev lyckad.😀

Jag vaknade rätt tidigt och var ju lite seg. Det rätade ju ut sig under dagen som det alltid gör. Magnus hade ju åkt och jobbat mitt i natten och förväntades hem runt 15-tiden. Heidi, Carl, Ebba och Eddie kom och vi åkte till Hjo, fikade och spelade minigolf. MIn äskling dök upp just när vi hade spelat klart, han var klar för dagen. Efter det åkte tillbaka till Djursätra och jag dukade fram lite traditionsenlig lunch samt kallrökt lax med underbar sås🤩Vi hade just avslutat ätandet när Suz och Ingemar kom med sin lilla söta dvärgtax Pepsi. Ada tjurade lite i början men under kvällen mjuknade hon och de busade vilt.Ungdomarna åkte vidare till andra festligheter. Det blev grillad Entrecote samt vildsvin och vi flyttade ut borden mitt ute på gräsmattan för att få lite fläktande och det vindade upp något under förkvällen och det gjorde susen. Lite Boccia blev det och Chicago framåt natten. Det var som sagt en magisk känsla över denna helt vindstilla tillvaro. 💋Vi bröt upp efter tolvslaget och jag och min älskling plockade undan. Skönt att vakna upp med ett fräscht kök. Lite nattamys med älsklingen som efter det somnade som ett litet barn men jag hade svårt att somna. Tror mest att jag var påverkad av nattens mystik som berörde mig. Både positivt och negativt då jag inte somnade förän efter 3. Så visst är jag något seg även idag men av andra orsaker än i går🤪Nu ska vi strax se till att komma iväg till Uddevalla och det stället jag bodde när jag träffade Magnus. Ove och Rita, mina förra hyresvärldar vill ju åka med till Irland så det ska vi planera hur det ska se ut. 

Ni får ha en fortsatt trevlig midsommarhelg. Många är väl lite trötta av olika anledningar idag, men får tro att det var värt det. 

Kram😘