Torsdag 23/6

24. jun, 2016

Mina älskade föräldrar firade i går smaragdbröllop-55 år gifta. Självklart har det varit berg och dalbana som i alla äktenskap men de har hängt i hop och kommer att göra till slutet och därefter😀 Grattis käre mor och far❤

Jag kan ju erkänna att det blev sent i går, ett glas vin för mycket eller för sent eller också missade jag varannan vatten. Men man är ju på banan för det men tänker inte köra bil. Jag tänkte att eftersom stor del av befolkningen kommer att vara i mitt skede och värre i morgon så tar jag mitt i dag. Min älskling är i Helsingborg och väntar på att få direktiv för hemfärd. Den stackarn sov knappt 3 timmar men får ta igen det i nästa liv. Som sagt, han söker annat arbete. Det är ju inte enkelt när han har haft ett "normalt" dygn och så får han ett arbetspass direkt efter det då han ska börja jobba innan han nästan normalt sett skulle lagt sig. Då blir det tokigt. 

VI6 var här i går och det var mycket längesedan vi träffades allihop. Livet kommer och knör sig fram och det innebär att alla inte kan få tillvaron att matcha med övriga men igår så.. 

Det var en mycket trevlig kväll med god mat, dock inte grillat som vi tänkt eftersom det började regna just när jag skulle lägga på den vita duken. Så höll det på tills vi lade oss. Men faktum är att det gjorde ingenting för det blev hög mysfaktor med regnets smatter. 

Jobbade 12-16 i går och innan dess hann jag med massor. Frukost med älsklingen, städade/tvättade bilen, fixad med tvätt och massor annat. Oerhört lugnt på jobbet, folk handlade mat i stället. Vilket jag också gjorde på hemvägen, det som jag missade dagen innan. Hem och förberedde inför kvällen. Så droppade gänget in och Emelie hade sina 2 barn med sig och Lotta och Conny sin lille vovve Simba som var frusterad över att Ada och Signe var så avvisande🙃Vi åt och hade det hur trevligt som helst och massor att prata om. Det blev en lyckad kväll. 

Min älskling blev klar med mjölpallen precis som han planerat. Han är oerhört målmedveten den karln. Målat den en omgång hann han också, en gång kvar men färgen tog slut. 3 mjölkpallar är nu beställda så det blir att köpa en vettigare såg b.la. KUL🤪Tror allt att det är en sänggavel på beställning som han inte hunnit med bara..

Nu ska jag duscha och fixa till mig inför denna midsommarafton. Mina ungar, en del utav dem med respektive kommer kl 11. Vädret får avgöra vad vi hittar på. Det kommer att vara fullt i stugorna på gården då de övriga inväntar sina telingar med respetive. 

Jag önskar härmed en riktigt mysig och trevlig Midsommar och återkommer snart igen.

Var rädda om er själva och varandra och ge bort fler kramar än du tänkt. Kärlek är vi alla behov av och vissa har ingen att hålla om, så dela med er❤

Puss och kram