Onsdag 22/6

23. jun, 2016

Det blev sent i kväll också. Pysslat runt med allt möjligt, betalt räkningar och softat. Magnus, den händige jobbar. Han började i princip när jag slutade och villigt erkänner jag att jag avskyr de veckorna som det blir så😥Vi vill tillbringa kvällarna gemensamt, så enkelt är det. I morgon tror jag han börjar samma tid. Det innebär dock att vi ses någon/några timmar på fm för jag börjar kl 12. Hade jag börjat 10 hade vi inte träffats alls. Nu har jag gnällt klart.

En rätt långsam slapp dag, så även på jobbet. Det är ju lön för många i morgon så då smäller det nog till lite varstans i butikerna. Vi kunde sitta ute i morse och det var riktigt skönt. Trots att jag kom hyffsat i säng i går vart jag rätt trött efter jag ätit så solstolen bjöd på en skön stund. Lite plock med ditt och datt medan Magnus åkte in till Skövde och köpte mer bräder och färg till mjölkpallen. Han snickrade på den och jag höll honom sällskap. Han vill bli klar med den innan midsommar och det kanske den blir. Det kommer bli ett fint arrangemang🤩Jag fixade 11-kaffe-fika och därefter åkte jag till jobbet. Lite varor kom för oss att plocka med och givet lite kunder men segt som sagt. 16 gick jag och besökte några affärer därefter handlade jag på Willys. Väl hemma packade jag upp, vattnade blommor, vek tvätt och nu sitter jag här innan ryggläge bland fjun, dun och tax. Längtar till i morgon fm då jag får krama min älskling igen för det kan jag säga är stort behov just nu. Älskade VI6 gänget kommer i morgon kväll. Vi ska fira midsommar då men UTAN Magnus han jobbar ju då och även fredag som det ser ut. Lotta jobbar em på fredagen så det var minst bortfall i morgon. Mycket trevligt ska det bli, längtar. Lilla, ja lilla och lilla, Flisan åker till dalarana och firar där. Jag minns när pojkarna var små så åkte vi till Mora några år och firade och det var verkligen "på riktigt" gammaldagsvis där man gick upp i soluppgång och plockande blommorna till stången under fiolmusik, folk var klädda i folkdräkt. Det var verkligen en upplevelse 😀 

Nu mina vänner väntar Ada och Signe på att jag ska krypa ner. Det ska bli skönt då jag är trött. Hoppas ni haft en bra dag, kanske ni också handlat innan alla andra i morgon, om inte, lycka till.

Kärlek till all of you❤