Tisdag 21/6

22. jun, 2016

OPS så sent det blev idag. Nu tänker jag skriva några rader innan läggdags. Jag har varit i Lidköping och jobbat idag och till skillnad från gårdagen så var denna otroligt lugn. 

Sovit rätt bra men lite trångt då Magnus somnade mitt i sängen och då var det en halv halva kvar till mig😙men men..Frukost inne idag med då det småregnade lite och kändes för ruggigt för altanen. Jag gav mig iväg och tog Ada och Signe med mig idag. De har varit hos en kär gammal väninnan sedan lång tid tillbaka. Det regnade rätt bra på vägen och vi får hoppas att det gynnar kommande sommarkantarellerna som mer än väl behöver väta. Lämnade de små liven och fick en kopp kaffe. Ner till butiken och det kom lite varar att pyssla med. Våra två seglarvänner kom ner till butiken och hälsade på och var gulliga och köpte lunch till mig😀Längtar tills det blir läge för seglats. Flisan har idag börjat sitt sommarjobb på ett bageri/café och det gick lysande såklart. Idag har hon gjort små söta midsommarstänger av marsipan mm, det ska bli gott. Hon ska jobba i 6 veckor/3dagar/vecka. Sedan blir det sommarlov för henne och förberedelser inför kommande allvar. 

Efter jag slutat åkte jag hem till väninnan och blev gentilt bjuden på källsmat. Vi pratade lite och det var mysigt att ses så här. Det blir ofta långt mellan varven. Hem till gården och grejade med lite tvätt, tränade och dusch. Sängen ser mycket inbjudande ut och Signe har redan tagit plats. Min älskling kommer mitt i natten. 

Nu rundar jag av här och önskar er alla en godnatt!

Kram!💋