Söndag 19/7

19. jun, 2016

Då har vår klan berikats med en ny medlem- CARL! En stilig ung man som fattat tycke för vår äldsta dotter Heidi. Han är verksam inom försvaret till Heidis stora förtjusning...ja ja min också då ra..En trevlig sympatisk människa som tog en plats i vår familj med ett klick. Han har nu "överlevt" en familjemiddag och klarat skivan galant🤪 Vi skötte våra kort väl alltså..

Det har varit en intensiv men mycket trevlig dag med allinclusive kan man säga. Jag vaknade tidigt i förhållande till när jag lade mig. Frukost INNE hör och häpna. Det vart mulet och blåste i morse så det kändes som inne var ett bra alternativ. Vi åt i vackra matsalen, planerade dagen. Vårt besök meddelade oss att hon redan var på väg så vi fick brått att fixa till oss, bädda mm. Vi drack 11-kaffe ute då det sprack upp strax efter frukosten och det var skönt att det blev uteväder så våra hundar fick springa av sig. Karin är en av mina äldsta vänner som jag fortfarande umgås med. Det blir inte så ofta men det känns aldrig att det gått lång tid sedan vi sågs. Vi lunchade och det var riktigt varmt och skönt. Ada och Signe var inte särskilt glada över detta besök men så är det. Inkräktare är ju alla andra hundar i deras hem. Jag stoppade in en maskin tvätt. Antti och hans lilla famij kom och lilla IDUN det lilla charmtrollet var nyvaken och satt uppkrupen i mamma Karins knä en lång stund. När hon mjuknat upp kom prinsessklänning och skor, trollspö och annat jox fram😀 Det är full fart med en 3-åring i huset. Jag förberedde middagen och vi satte oss och tog en öl och inväntade Heidi och denne nye. De kom, något sena, lite väkomstdricka och Boccia. 

Nu har vi ätit oss mätta och sitter och pustar av mätthet. Lite trevligt eftersnack får avsluta denna blogg. Jobbdag för mig i morgon, Magnus ledig. Han ska åka till mor och far och göra veckostäd, inte illa💋Jag jobbar ju i morgon och idag var det liksom tjockt. Kvällen kommer avslutas med lite vinyljam och poker misstänker jag, inte mig emot. 

Hoppas ni haft en skön helg, en bra start på ny vecka får vi tro och midsommaren nalkas.

Kram mina cybervänner och kärlek till er😘