Fredag 17/6

17. jun, 2016

Eller vad vill man inte visa när man lägger upp bilder med SOLGLASÖGON på sig?! Ögonen, själens spegel är ju det absolut viktigaste på en människa och väljer man att dölja dem döljer man mycket annat. 

Tala är silver , tiga är guld har jag funderat på idag och har nischat om det till tala är silver tänka innan/före är guld. Egen erfarenhet, ja. Tänker inte skriva någon lång harang men just idag kom jag på att det är oerhört viktigt att tänka igenom och försöka se saker ur alla perperspektiv  innan man svarar ja/nej.

Just nu var det mycket gott med en kall öl. Sitter i matsalen i kväll igen. Magnus är på jobb och Flisan är hos Niklas och kommer hem i morgon igen. Magnus kommer runt ett-tiden i natt. Har kört ett bra pass på Viking och jag kommer att vara varm ett bra tag efteråt. Varm...jag menar DYBLÖT😮Särskilt i huvudet. Tur jag klippt mig kort i nacken, mest av den anledningen faktiskt och dessutom satte jag ju bara upp håret hela tiden så, vad skulle jag med det till? 

En bra morgon även idag och jag vart pigg och energisk. Min älskling gick upp och åt frukost med mig trots att han var hemma sent i natt. Faktum är att jag känner att han älskar mig mer och mer. Idag senare delen av eftermiddagen fick jag ett oerhört romantiskt sms. Han skriver så jag blir tårögd. Det gjorde hela min dag❤ Jag är så lycklig. 

Gjorde mig i ordning och for in till  Skövde, mötte min kollega i dörren och hon frågade- ska inte du vara i Lidköping idag? VA? sa jag...nytt schema snabba ändringar och ops...jag drog till Lidköping med ilfart🤒 Blev bara 45 min sen. Inte nog med denna fadäs så hade jag på nått vis inte låst dörren när jag gick hem i går så Linn som jobbat med mig idag hade kommit in utan problem utan nyckelHJÄLP, jag kände ju på dörren men inte tillräckligt hårt. En gammal seg dörr med visst behov av justering så grrr vad tokigt denna arbetsdag började. TUR att jag var så pigg och påfylld av allt så det var bara att släppa och ta nya tag. Dagen blev varm och rätt seg. En del kunder såklart, det har vi ju alltid och några mycket trevliga som ville prata lite ditt och datt. Vissa kunder/människor klickar det med, ja ni vet det där klicket som innebär att man antagligen skulle kunna vistas på en öde ö utan att ledsna på varandra🤪2 sådana kunder har jag haft idag, hälsosamt må jag säga. Fotbollen påverkar ruljansen och trots att Sverige förlorade behövde folk inte tröstshoppa, i allafall inte idag. Vi låste butiken 18 och åkte tillbaka till Skövde. Jag stannade till och tankade och tog en hamburgare i Skara. Två små glada flickor var som studsbollar när jag kom hem. Vi gick en långpromenad direkt och det var riktigt skönt efter en lång dag inomhus. Viking och jag tog ett parti och som sagt nu sitter jag här. Ska strax lägga mig och läsa, bara duscha och ringa darlingen först. 

Hoppas ni haft en bra vecka, en skön kväll hitills. Midsommar om en vecka, det ska bli mys💋

Godnatt/kram