Onsdag 15/6

15. jun, 2016

Tryggare kan ingen vara än Magnus denna morgon också Signe såklart😀Ada gick upp med mig, det brukar hon alltid göra och Signe är kvar i sängen fram tills dess att hon hör ljudet när matskålen ställas ner. Jo jo, snacka om hörsel. Det var skönt att börja lite senare idag, vaknade förvisso tidigt men ibland är det skönt att ha gott om tid på förmiddagen. Det REGNADE, ljuvligt både att höra och se. Gick ut i trädgården och det var så skönt att sätta näsan i vädret. Friskt och fräscht. Men Signe vill absolut inte ens ut och kissa. Oh no. Riktigt gott på altanden denna morgon så jag och min älskling blev kvar där ute länge i prat om förr, dåliga relationer, framtid, resplander och planer för denna dag. Vi ser fram till vår Irlandsresa så otroligt. Så njutbart det kommer att bli med 14 dagar med SEMESTER!🤪Bara vara, ta dagen som den kommer, inga måsten och krav utan njuta. 

Jag lagade till en Tagine på hjortfärs och grönsaker, tog ett tufft pass på Viking. Han hade visst saknat mig.. Fix och dusch, iväg till Lidköping. Min älskling var ledig ännu en dag. Lite lyx men så jobbar han ju upp till 15 timmar per dygn när han jobbar och DET skulle jag aldrig vilja. Kul att åka till Lidköping och jag fick en påminnelse på FB att just idag för 4 år sedan satt jag och tog en fika på rådhuset i Lidköping. Tog min examen som massör då och idag var det dax för Lidköping och jobb. En trevlig dag. Varmt i butiken dock och kvalmigt ute så man blev lite seg. Även fast jag inte är i denna butik så ofta var det folk jag kände igen, kul. Saknade min älskling mer än vanligt idag😥 ibland blir det så och jag förstod att det var samma för honom. 

Körde hem i fullkomligt ösregn men har ju nya däck så det var inga bekymmer. Magnus fixade till lite kvällsmat och visst är det lite lyx att komma hem till ett välstädat hus, mat på g och en upphämtad öl🤪Magnus- because i´m worth it. Vi åt, gick ut en promenad och det var skönt att komma ut ordentligt efter en dags arbete. I morgon jobbar även Magnus igen. 

Nu ska vi strax se en film, det var längesedan. Magnus tappar faktiskt sina träningsbyxor nu så det får bli nya pronto och med glädje.

Hoppas ni kunnat njuta av den något friskare luft om det nu regnat hos er. Här har det kommit regn men det behövs mer. 

Längtar till årets mest romantiska högtid och strax efter den byter vi namn med viss formalitet med särsklit inbjudna gäster. 

Nu tänker jag INTE skriva om vad Magnus gör🤩Den  tokstollen...älskar honom

Puss