Tisdag 14/6

15. jun, 2016

Vilka kontraster till gårdagen. vad som hände i går vet jag faktiskt inte men det kändes som en mental utrensing. Idag när jag vaknade hade jag normal färg i ansiktet och glimten i ögonen var tillbaka. Vi kom i säng ett par timmar tidigare i går, det genererade mer sömn. Det har ju blivit sena kvällar en lång period nu, ja kvällarna har ju varit somriga och det är inte lätt att lägga sig i lagom tid då😙 Men nu har jag sovit i kapp lite iaf. 

Vaknade tidigt, mer än 9 timmar behöver man nog inte som vuxen🤪upp, pigg som en nötkärna (vad kommer det uttrycket i från?) Fixade frukost till både djuren och mannen. Behöver jag berätta vart vi satt i morse? Tror inte det..Jag tog en dusch, och kände mig oerhört fräsch. Åkte in till staden och jobb nummer 1, La Classe.  Kändes helt underbart att öppna butiken. Solen värmde utanför när jag tog ut skyltar mm. En del kunder strömmade till, några för att kika på utbudet, några var ute efter specifika plagg. Det var ett kort pass i dag då jag hade arbetspass på Maxmode på em. Lite lunch och därefter en glass. Ner till jobb 2. Det blev en lugn eftermiddag men de kunder som besökte butiken gick mycket nöjda därifrån😀Glad i hågen låste jag strax efter 18, köpte grillskivor. Magnus tände grillen när jag kom hem, ungdomarna gick FORTFARANDE i morgonrockar..De hade varit ute en runda under dagen. Ja, det är ju sommarlov. 

Nu sitter jag och min älskling och har lite hobbytid. Jag sitter här och skriver och Magnus spelar sitt spel. Vi har varit ute med hundarna, Signe ville ut, hon satt vid dörren det brukar hon inte göra och det var inget speciellt hon hade i kikarn bara äta lite torkad koskit, haha.

Nu ska vi strax i säng, lite kärlek innan läggdax kommer bli pricken över i denna fina dag. Kärleken vi har till varandra är stabil och stark och så självklar. Det  var den redan från dag ett säger Magnus. Förtsa gången vi träffades kommer vi båda så väl i håg. Känslan var för oss båda att det mötet var självklart, liksom givet. Min teori är att vi faktist varit på väg till varandra hela vårt liv och det var menat att vi två skulle mötas och förenas❤ När det var dags för Magnus att bryta upp dag ett så kändes det underligt, han ville inte åka för hem, det var ju hos mig🤩

Godnatt kära vänner och läsare. Kärleken är allt möjligt mellan A-Ö ,u name i´t. 

Kram💋