Måndag 13/6

13. jun, 2016

JÖSSES! Är så trött, undrar, vad hände? Känner mig helt slut som människa. Ni vet när man känner sig som ett vrak eller nått annat som katten släpat in😮Vilka kontraster från gårdagen. Den tog musten ur mig tydligen. Så i kväll blir det tidigt i säng. Har nyst flera gånger under dagen och eftermiddagen kände jag mig helt klubbad. Var det droger i salladen som jag åt till lunch? 

Vaknade runt 8, gick upp och pysslade med frukosten. Vi åt ute min älskling och jag, visst börjar det bli lite tjatigt men denna sommar har ju vädermässigt varit underbar hittills. Jag gjorde mig i ordning och körde in till Skövde. Mötte upp Heidi, hon skulle låna bilen idag för väninnebesök. En rätt så seg dag. Kanske det var meningen att få en kontrast till lördagen🤪Min kollega fyllde år så jag ringde henne och gratulerade och småpratade lite. Lite varor att ta hand om och några gulliga tanter som lyste upp min dag. En kvinna, 82 år hade en fräsig attityd, wow. Är man i det skicket vid den åldern så räds jag då rakt inte för att åldras. Det gör jag förvisso inte ändå..Stängde butiken 18.15, en sen kund kom 17.58 och skulle ha en bikini. Man är ju serviceminded så med ett leende fick hon köpa sin bikini. jag köpte grillkol på hemvägen. Min älskling väntade på mig med en kall öl i solen på framsidan. Skönt att slå sig ner i värmen. Avnjöt ölen, marinerade köttet vi skulle grilla. 

Nu sitter vi här ute på den nästan helt inoljade altanen. Oljan tog slut, min älskling hade arbetat med allt möjligt här hemma idag. 4 nya däck satt på min Toyota, den ska till verkstaden för lite svets. Sedan är det dax för besiktning. Flisan och Niklas vill också lägga sig tidigt idag. Niklas hade sovit dåligt i natt, värmen och FLUGOR🤒Inte bara på landet som de terroriserar. 

En fin kväll, ingen knott ännu så länge. Lugnt och stilla här på Djursätra. Önskar er en fin kväll,  kanske ni sett fotbollen, VM har ju kört i gång. Heja, heja.

Hoppas må mycket bättre i morgon. Min älsking ska få ligga nära och hålla om..

Natti natti, kram till er💋