Söndag 12/6

13. jun, 2016

Fulländad kommer den här dagen att bli och den kommer snart att avslutas med massage. Det blir en superb avslutning av en dag som kommer att vara en dag att njuta av länge. Min man och jag har inte så höga krav. Bara vi får vara med varandra så är det gott nog men idag fick vi en njutbar, fridfull dag med blå himmel och allt har varit,  ja, perfekt. 

Vaknade 8.20, yes sovmorgon. Vi ringde och pratade med Frida som är på väg till USA och Los Angeles. Så spännande för henne. Ett helt år over there med plugg och massor av spännande äventyr.😀Har vi möjlighet så vill vi hälsa på henne. Vi åt frukost ute och det var en underbar morgon. Det är så mycket frukt på gång i trädgården. Plommon kommer det bli att täcka behovet till hela Djursätra och äpplen. Så vackra blommor, orkidéer har slagit ut och kämpar på och visst väntar de på lite regn. Vi vattnar såklart både vårt nya kommanade gräs och blommor. Morgonkaffet  smakade extra gott idag. Vi gjorde oss klara och packade in hundar, frisbee brassestolar mm och åkte till mor och far för veckans städ. Magnus fick lite uppgifter där ute medan jag städade huset. Vi lämnade dem runt 12 tiden och åkte till Tibro och köpte med oss lite lunchpizza. Mot Brevik❤ Till min/vår stora förvåning var det i princip helt folktomt! VA?! Hur är det möjligt? Ja det var väl inte tillräckligt varmt, ca 20 grader, men detta var en stor fördel för oss då avkoppling stod i fokus och det blev det. Inte en människa i princip. Tyst och stilla. Ada och Signe njöt av stunden och Ada badade direkt nästan. Signe är som jag, en badkruka. Vi åt och därefter blev det en stunds siesta. VI kastade frisbee, badade lite och allt var så där helt perfek bara. Vindstilla och lagom varmt. När vi vart nöjda åkte vi in till Hjo och handlade lite proviant inför kommande vecka. Det är ju sommarlov och kidsen kommer att vara hemma och äta ur kylskåpet snabbare än vanligt🤪 Hem och packade upp. Magnus hade en träff med  plutonchefen inom hemvärnet. Kaffe smakade gott när han kom. Jag lät dem sitta och konferera och satte på lite tvätt och röjde undan. När han åkt tog vi med Signe ut och sprang en runda. Viking får vila nu när det är gott väder.  Ada blev lite ledsen när hon inte fick följa med men hon får inte överanstränga sin axel. En vecka till sedan får även hon följa med. Äggröra och kryddig korv blev dagens kvällsmat. Nu ska jag runda av här och min älskling stänga av sitt spel. Vi har bokat in massage i kväll och det är en riktig lyx att kunna ge varandra en omgång var🤩 Magnus har potential även inom det gebitet.

En fortsatt skön söndagskväll önskas. Kanske ni som jag har lite svårt att komma i säng i tid nu när kvällarna är ljusa. Men vad tusan, sova kan man göra till vintern, eller hur..

Puss och kram 💋