Lördag 11/6

11. jun, 2016

 Dagens arbetspass på Maxmode går till historien tror jag. Jag och min kollega hade ett par tuffa timmar, hon blev fast i kassan och jag kutade fram och tillbaka i butiken så det bannemig slog gnistror under skorna🤪Minst 40 kvinnor lämnade butiken glada i hågen och jag blev fakstiskt helt slut. Det tog på krafterna kan jag berätta. Vi är mycket nöjda med dagens kassa. 

Natten till i dag var inte alls bra. vaknade runt 3 tiden med ont i magen och ett diffust illamående. Åh nej tänkte jag, DET har jag verkligen inte tid med. Strax därefter var jag tvungen att rusa upp. Låg vaken ett par timmar med detta malandes. FY🤒Somnade om till slut och vaknade halv 8 och var mer eller mindre ok. Märligt. Vad berodde detta på? Hade det varit någon influensa så hade det inte gått över så fort? Upp och gav de små liven mat. Magnus hade redan åkt iväg på sin kurs. Lite mindre frukost än vanligt, kaffet smakade inte. Iväg till jobbet och det droppade in folk redan när vi öppnade. Själva rusning kom runt 11 och sedan öste det på. Sålde flera av min fina turkosa favorit, så underbar passform på den, samt massor av annat. När rusningen var över sjönk jag ner på en stol och vilade. Vi låste butiken och jag hade med mig Flisans farmor med mig hem på väninnelunch. Hon kom ner till butiken strax innan stängning. Jag lagade till Carbonara maxad med vitlök och det hade spruckit upp så vi kunde sitta ute, skönt. Min älsking kom hem efter sin kurs och gav mig en lektion i ECO-driving, det som hans dag hade handlat om. Körde hem Olga till Tidan och hör och häpna, på hemvägen REGNADE DET!🤩Rensade lite ogräs i våra planteringslådor, det händer inte mycket där mer än på ogräsfronten. Magnus satte igång vattenspridaren, tog på sig joggingkläder och har nu gett sig ut. Älskar att se honom bli allt snyggare❤VI ska grilla korv, dricka öl och kasta lite pil när han svalnat. Min mage är helt återställd, ja det var den i förmiddags. Lustigt vad man kan råka ut för, en liten pust och sedan är allt bra igen. Måste vara Stålkvinnan i mig😀Känns så ganska ofta faktiskt. I morgon är det vård av föräldrar, de ville ha pizza så vi får köpa det med oss när vi åker dit. De är för söta. Det är nog mest far som är sugen..

Nu mina cyberfrinds får jag önskar alla en mysig lördagskväll. Själv har jag tänkt att ha det tillsammans med mannen i mitt liv. Allinclusive står på min önskelista och visst är det julafton idag💋

Massor av kärlek till er som förtjänar.

Kram