Fredag 10/6

11. jun, 2016

Min första dag på nya jobbet är avslutad och den blev så bra och lyckad. Känner mig välkommen😀 Dessvärre blev jag några minuter sen och det retar mig. Det är ett större vägarbete på väg in till Skövde, de byggs en rondell och där blev jag ståendes JUST i morse, grrrr😠

Vaknade tidigt och sovigt rätt så dåligt, vet ej varför men har väl varit förväntasfull/lite spänd inför denna dagen. Frukost ute trots att det vart lite kyligt. Iväg in till skövde och La Classe. Jag fick lite kort info om lite av varje, jag och Anette tog en kopp kaffe och så låste vi upp butiken för dagen. Det var en hel del att göra på förmiddagen och så roligt med kläder igen. Har ju saknat detta lite och visst underkläder är kläder men detta är ju lite annat. Bra och lyckad kombo helt klart. Flera kunder kikade lite frågande på mig och jag sa- ja jag är här lite nu också, en kille från DHL blev väldigt ställd🤪Två kvinnor ville komma ner till Bh butiken när jag jobbar nästa gång, det känns extra bra. Känner mig tillfreds. Eftersom butiken har samma kassasystem som Maxmode så var det heller inga bekymmer. Dagen var gemytlig och bra på alla vis. Hade LUNCHRAST! Det har då banne mig inte inträffat på hur många år som helst. Visst har jag lunch och haft lunch på de ställen jag arbetat på men just att gå ut från jobbet och vara off är inte så vanligt inom handels. Jag gick ut och åt lunch, gick till Commerse och köpte ett par arbetsskor. Lite ovan att jobba på trägolv och behövde ha lite mjukt under trampdynan. Min älskling överraskade mig med lite romantiska sms så jag blev faktiskt ståendes häpen på stan och var tvungen att läsa det 2 ggr❤På em kom Therese, en jättegullig tjej och senare Solveig en riktigt fräsig dam på 70 år. Jag vill också vara en sån ärtig dam när jag kommer i den åldern🤩Lever på hoppet. När vi stängt butiken åkte jag hem till min väntande älskling som förberett en romantisk middag. Han är en riktig överrskning då och då och det glädjer mig så oerhört. Han sa vid middagen att han kanske inte är någon annan än just denne romantiske man, han kanske aldrig varit någon annan heller men jag är den som fått honom att vilja vara det och känna sig bekäm med det. Underbart för mig och det gör mig lycklig. Efter maten gick vi ut och gick en kvällsrunda med Ada och Signe. Vi pratade om vår resa. Magnus är noga med att fråga vad jag vill se och göra på Irland och jag kontrade och då säger han- vara med dig❤Känner mig extra älskad idag. 

Vi har nyss kommit upp från bastun. Signe är fortfarande kvar där nere. Blamdade en ljuvlig doft i vattnet i kväll. Har 6 olika dofter och improviserar. Vi ska strax lägga oss. Magnus har YKB i morgon och jag jobbar. Flisan är hos Niklas och grejar i garaget med hans BMW. Ja, tillvaron är på topp. 

Hoppas ni haft en fin vecka och en skön fredagkväll. Önskar härmed godnatt💋Kram