Torsdag 9/6

10. jun, 2016

Hade visst mer kläder än jag trodde. 3 stora ICA kassar har jag nu fyllt med alls sköns kläder av alla de slag. Vissa köpta för många år sedan och viss rätt nya. Har lite folk att ge dem till och det känns extra bra. Varför samlar man på sig så mycket? Inte bara kläder utan annat som bara tar plats. Man tänker att det är bra att ha...sen. Men ofta så kommer aldrig det där sen utan till slut så åker det till nån Loppis eller insamling av något slag. Eftersom jag har jobbat i butik förut så har jag banne mig rensat mängder av gånger för annars hade jag inte fått plats. Men nu är min garderog rätt tom och luftig, skönt.😀I morgon kör jag min först dag på La´Classe och det ska bli spännade såklart. MIn äskling blir arbetsbefriad p.g.a att hans arbetsledare rört till det men Magnus blir inte ledsen för det. Ser fram till en myskväll tillsammans. Det har vi inte haft någon denna vecka dessvärre. I kväll är jag enormt trött. Har haft en dag med mycket innehåll. Frukost ensam, sol och skön morgon och kunde sitta ute idag med. Fix med hundar och dusch sedan till stan och min kollega var redan på plats. Jag blev rätt snopen för vi har då inte börjat samtidigt på morgonen så länge jag kan minnas. Plötsligt händer det🤪Vi plockade med varaor och liten kundström under dagen som förlöpte. Jag slutade 14 och hade massage inbokat som jag fått av mina kids i födelsedagspresent. Säga vad min vill, det var helt ok massage MEN jag skulle hellre få min egen😙

Lite loj efter en timmas vila, åkte hem och inväntade min väninna ifrån Hjo. Vi fikade och pratade och jag visade bilder från bröllopet. Så plockade jag med tvätt och körde 3 km powerwalk med Signe upp till Värsås. Skönt när det inte är så varmt ute, då funkar det fint. Därefter rensade jag min garderob, ringde min älskling som haft punktering den stackarn men allt hade gått bra. Som tur är har ju lasbilen fler däck. Har nyss avslutat ett par rundor Yatzy med Flisan och inser att jag måste faktiskt lägga mig nu. Längesedan jag var så supertrött. Det har ju varit sena kvällar i flera veckors tid nu så kroppen säger ifrån. 

Hoppas ni haft e bra dag, kanske ni fått lite regn på er. Stort behov av regn är det men det tycks lysa med sin frånvaro. Den underbart supersnygga BH som är dagens bild finns att köpa hos oss på Maxmode. Söt trosa finns till såklart.

Kram och godnatt 💋