Onsdag 8/6

9. jun, 2016

Många kvinnors dröm är väl att någon gång så där emellanåt få byta ut sin garderob. Har ni känt vi ett eller flera tillfällen att ny garderob är ett måste? Jag kan erkänna att det har drabbat mig ett flertal tillfällen och kruxet har ju varit att man inte har haft råd och att det känslan mest uppstått för att det är egentligen kroppen man vill byta ut🤪 Jag tillhör just nu en utav de där få kvinnorna som kommer att ha en gentil möjlighet att byta ut min nuvarande miniamala garderob till nytt och fräscht. När jag jobbade på MQ hade jag en enorm garderob och jag vet att frustrationen var då som för de flesta kvinnor när de ska ut på nått, att de inget har att sätta på sig. Det är så att om du har för myckt kläder så uppstår det dilemmat, för du har för mycket att välja på. Nu när jag har en pytteliten garderob, ja faktist den minsta jag någonsin haft och minst bland alla mina väninnor så har jag alltid vetskap om vad som passar ihop o.s.v. Men som sagt nu kommer den att förnyas och det ska bli så kul🤩Lite lustigt är det ju att min älskling ochså måste ha en ny garderob då hans är för stor. La´Classe har endast kläder för kvinnor men vi har ju Wolt i Skövde så räddning finns. På fredag är min första dag i butiken och det ska bli spännaden och roligt. Träffade Anette, min blivande andra chef idag efter jobbet, vi gick igenom sommarens arbetstider kikade igenom hela butikslokalen. Det finns ju mer än kläder, färganalys, stilanalys, frisör, hudvård mm så YES visst kommer jag att trivas som fisken i vattnet. Jag trivdes ju oerhört bra när jag arbetade i butiken på landet nära Hunnebostrand. Jag älskade strukturen på och i butiken, uppläget, kläderna, arbetsmiljön mm och La´Classe är i klass med den dock inte lägesmässigt. Butiken på landet ligger på landet med utsikt över Åbyfjorden och det är oerhört vackert.

Den här dagen får jag lägga till ni vet den där överfulla bunten med bra dagar. vaknade så tidigt, hade sovit dåligt för mina tankar var på Ada som hade ont i en axel samt den lilla fågeln som jag "bäddat ner" i källarn. Frukost och iväg till jobbet. Magnus kom hem runt 4 så han sov som tur var när jag gick. En bra dag med god försäljning och många kunder som blev nöjda och häpna över snabb konsultation och köp. Köpte med en superläcker BH och bikinöverdel som matchar bra med trosa jag redan har. 😀 Efter stängningdax gick jag till La´Classe och efter det åkte jag till en väninna och hämtade hem rådjurskött. Det fanns även köttfärs på rådjur till Ada och Signe i påsen. Gjorde en potatissallad på färskpotatis, grösaker och vitlökssås på turkisk youghurt. Ett glas rött till det och det smakade ljuvligt. Min älskling kommer inte hem förän sent i natt, och Flisan kommer sent också. Så jag tänkte lägga mig tidigt. Jättrist dessa veckor som Magnus jobbar eftermiddag/kväll då ses vi i princip inte alls. Han kryper ner hos mig fram på småtimmarna, that´s all😥Hoppas av hela mitt hjärta att han får ett annat jobb snarast. Jag vet att han söker och han vill verkligen sluta med lastbilskörandet. Vi vill ju ha livet tillsammans och kvällarna är ju viktiga om än några timmar. Många arbeten har ju viss flex och lite är ju ok men inte som han har det nu. 

Nu ska jag gå en kvällspromenad med de små, hänga upp mina nya fina kläder och göra tidig kväll. I dag känns livet gott. Delar gärna med mig av detta.❤

Godnatt, sov så gott. Kärlek till folket💋