Måndag 6/7

6. jun, 2016

Sveriges Nationaldag har bjudit på blågula toner i form av hissade flaggor samt blå himmel och SOL😀En helt underbar dag. Vaknade tidigt men lyckades somna om, skönt. Heidi och Magnus kom upp och vi åt frukost ute även idag. INGA flugor inne om man jämför med i går. 5 st som jag "tog hand om". Att inte ha öppet hjälpte till 100%. Nu i kväll när solen dalat ska vi öppna upp ut och släppa in den härliga sommarkvällens svalka. En timma kvar drygt. Vad har ni hittat på idag? Ätit svenskt? Sjungit nationalsången? Flaggat, ni som har flaggstång? Vi åt svenska hallon till frukost och Hjordnäras yoghurt till frukost. Kaffet var dock inte svenskt😙. Därefter åkte vi till Hjo och kikade nere vi hamnen där det var veteranbilsträff. Lite längre upp mot stora hotellet där radades Corvette från olika årtal upp. Vi åt en glass i hamnkiosken och den smakade himmelsk, kvalitet på glass är superviktigt. Vättern glittrade så vackert och några segelbåtar gled omkring där ute. Dock var det knappt ingen vind så får hoppas folket inte hade bråttom. Vi gick bort och kikade på hälsohuset som slår upp sina portar i morgon- villa SVEA. Ska dit i morgon efter jobbet på invigning🤩Handlade lite på ICA och tittade in på Hem & hobby. Heidi lånade en bil och for hem till sitt och jag lagade lunch. Köttfärsgryta och sallad. Det var supergott. Lite Boccia och Magnus vann flest gånger. Han är duktig på det mesta den karl´n. Han hade på sig en fin skjorta som han hade på vårt 100årskalas och den vart ju på tok för stor😀Ny garderob i mindre storlekar är ett måste, helt klart. Den nuvarande är inte mer än ett år gammal men han har tappat 10 kg och det gör stor skillnad. 

Det har varit en skön dag och inte fullt så varmt. Vi bjöd grannarna på lite korvgrillning och det blev en trevlig stund innan knotten tog över kalaset. Nu är Magnus ute och vattnar och jag ska strax kika över diskbänken, vår husa är ledig söndagkvällar🤪Solen är på väg ner. Jag ska strax skifta flagga och Västgötaflaggan får ta över. Den är snygg tycker vi. Ska väl införskaffa en Skåneflagga att ha när Magnus fyller år. Ett hundratal flugor sitter ute på altantakets insida och på den varma husväggen och bara väntar på att få komma in. Det är ingen som är rädd om livet som glömmer stänga altandörren det lovar jag. Tog en bra runda på Viking under tidig kväll och det var SÅ gött! Magnus tog med Signe ut, det gick lite segt dock men hem fick han allt bekänna färg. 

Nu mina cyberfriends ska jag tacka för denna dagen och lägga den till handlingarna -bra dagar 

-Håll om mig hårt är en favorit med Peter le marc och det ska min älskling få göra snart. Vi dansar ibland lite då och då och det är mysigt. 

En godnatt och får hoppas att denna något kortare vecka blir toppen. Man blir lite förvirrad när måndag är en röd dag.

Du gamla Du fria Du fjällhöga nord..

Puss 💋kram