Fredag 3/6

4. jun, 2016

Urnsättning av Magnus bror idag. Det var en fin cermoni i Råå kapell. Magnus bar ner den fina urnan från kapellet till den familjegrav där hans båda föräldrar och ytterligare en bror ligger. Det var stämmningsfullt och stilla. Dock på tok för varmt. 30-31 grader och det är vi ju inte vana vid här uppe i norr. Sitter nu ute på denn svala altanen hemma och skriver några rader innan läggdax. Magnus den stackarn ska snart upp igen. Han har så dumma arbetstider. Han har verkligen ledsnat på detta yrke generellt säger han. Han vill ha ett dagtidsjobb så vi får alla helger och kvällar tillsammans. Den som söker han finner tids nog får vi hoppas. 

Vi var uppe med tuppen i morse och Ada och Signe tyckte det var på tok för tidigt att gå upp. Det var redan 21 grader kl 06 så vi åt ute. Vi duschade och fixade till oss, Heidi vaknade och vi hann småprata lite. 7:30 kom vi iväg det blev en kort kaffepaus på Laganrasta. Vi var framme strax före 11:00 så det var gott om tid till cermonin. Vi körde till Örbyängar och vilade, kikade efter sten såklart. Jag badade fötterna och det var faktiskt inte kallt, men nått riktigt dopp blev det inte😮Vi körde till Maxi och köpte deo, tog en snabbis inne på toan i form av raggardusch och ombyte till finkläder. Magnus kom ut i kostym och jag i fin klänning och högklackat och gissa om folk glodde på oss när vi kom ut, hihi🤪Hämtade upp Frida och Sebastian och körde till Råå. Familj och släkt var delvis redan på plats. Rörande men stämmingsfullt. Alla farväl på detta vis är ju oftast sorgliga. Efter urnsättningen åkte vi in till en underbart fin restaurang i Råå och åt en fin middag. Mysigt och trevligt trots allt. Magnus och jag gick ner till stranden en timma innan vi körde hem och jag fick solexem på bröstet, hm. Är det nått med solen i skåne som jag inte tål tro? Såklart tror jag inte det utan nått tillfällgt antar jag. Frida kom ner tll oss på stranden och vi pratade om hennes resa som snart blir verklighet. Vi är mycket glada för hennes skull. Mamma Eva kom och vi åt glass och pratade en stund. Alltid trevligt att träffa henne😘

Ett kort stopp i Värnamo för att tanka annars körde jag hela vägen hem också.Vill oftast skona Magnus från att köra långt då hans yrke innbär just det, men jag gillar att köra bil faktiskt. Man blir lite öm man i rumpan av att sitta så länge. Nu är vi hemma och det ska bli skönt att komma i säng. Några små 4 benta blev mycket glada. Heidi hade ju varit här hos dem hela dagen men de vill ju helst inte vara hemma ensamma alls🤨 En lite jamare i form av Kapten Morgan innan det är dax att ragga upp tandborsten. En härligkvall även denna. En fin dag till samlingen bra dagar och mina sinnen är påfyllda med lite av varje. 

I morgon jobbedag för både mig och min älskling. Ha nu en fortsatt fin kväll ni som sitter uppe, är på studentskiva  eller grillfest. Sov gott när det är dax.

Puss och kram💋