Onsdag 1/6

2. jun, 2016

En sån underbar kväll. 💋Nyss hemkommen från säsongsavslutning med älskade Skövde Gospel. En mycket trivsam kväll på en lantligt belägen gård med många små fina djur att kika på. Minigrisar, kaniner, vaktlar, getter, får mm.Vi bjöds på grillad korv med tillbehör, en klurigt finurlig tipspromenad. En utav våra tenorer bedriver en liten verksamhet och man kan besöka denna gård om man befinner sig i Skövde - Stora Backgården i Öhm. När jag nu kom hem var kvällen stilla och sval, jag rullade ut den nya utemattan som jag köpt. Den passar så bra och det blev så fint och ombonat. Nu sitter jag ute, har tänt ett härligt doftljus, jag "fick" ett glas rött och lite lättsaltade chips. Jag verkligen älskar mitt njutbara liv. Jag lever i lyx. Jag har allt man kan önska sig, tja om man har de kraven som jag har vill säga🤪Den här stunden, just nu är stilla, tyst och fridfull. MIn älskling är inte hemma dessvärre, han fick en eftermiddagstur och väntas hem runt 02 i natt. Min rygg är lite bättre men jag får passa mig några dagar till verkar det som. Detta innebär ingen träning tyvärr. Det är en liten frustration. Men men, jag får ta igen det när jag blir helt bra igen. Hakuna matata. 

Vaknade runt 7 i morse och insåg att jag sovit en hel natt utan att vakna. Det behövde jag. Jag tassade ner och fixade frukost och dukade ute på altanen. Det är ju så att nu denna varma årstid äter vi alla måltider ute om vädret tillåter. Altanen- ett extra rum och alla andra utom sovrummet är för tillfället överflödiga🙃Ska köpa en bra madrass och moskitonät så blir snart även sovrummet ledigt. Magnus tycker det är lite si och så med att sova ute, men det är ju valfritt.Han är inte van bara. Vi har haft en härlig och avkopplande förmiddag med lite lek och 11-kaffe, trädgårdsfix samt lunch. När han åkte till jobbet vilade jag och läste. Det är märkligt men man blir trött av att vara ledig, tja ryggvärk frestar på lite också.. Lite uppfräschning och in till Rusta och köpte matta. Därefter till Öhm och vår avslutning. Hade allt tänkt vattna det växande gräset men tänker att jag gör det i morgonbitti efter frukosten. I morgon är Magnus ledig och jag kör heldag. Därefter blir det restaurangbesök med kidsen. Min Eddie fyller 25❤Flisan ska ner till Niklas som tar studenten i morgon så hon hade lite svårt att välja men jag förstår hennes val.

Nu mina vänner ska jag strax logga ut och bara lyssna på nattens läten. Underbart, livet på landet med dess rogivande kvällar borde alla få uppleva.

Frid åt folket.

Puss å kram😘