Måndag 29/5

31. maj, 2016

WOW! Hittills har 567 läst om vårt bröllop. Bloggarna den senast tiden har ökat lavinartat, så kul.😀Magnus har slagit på stort och överraskade mig med ....pung🤪Vilken filur..tja lite överraskningar ska väl livet som nygifta innehålla. Vi har nyss avslutat tre omgångar Dart och jag vann 2 av 3, sommarens första runda. 

Morgon på Djursätra innebär kvitter och tjatter från mängder av fåglar och i morse runt 7 tiden var det en duva som väckte mig. Jag gick upp och började med frukost. Min älskling kom tassandes och vi åt frukost. Jag ringde några samtal, ett par maskiner tvätt hann jag med. Min rygg/bäcken var molande och värkte. Jag gjorde mina övningar men det blev bara sämre. Detta gör så ont när min rygg hamnar i detta läge och faktum är, en för hård eller för mjuk säng kan vara förödande. Ipren och heat lotion kurerade jag mig med. Det lättade något och vi gjorde oss klara för att åka in till stan. Vi var båda lediga idag och det har varit jätteskönt och vi planerade in en hel del. Banker alltså, grrrr, detta med kontanthantering..😠Magnus har länge velat ha en kostym med tillhörande väst och med tanke på kommande händelse så bestämde vi oss för att kika runt om det fanns något som han tyckte om. Vi gick till min gamla arbetsplats- Dressmann och i princip försat bästa han provade satt som ett smäck. En slimfit modell i grå-rutigt med blå rand. Jättefin. Grå skjorta i linne blev mycket passande till. Magnus gjorde upp affären med min förra chef som blev glad för att se mig/oss. Han blev SÅ snygg i denna och det klär honom verkligen att klä sig i kostym. Nästkommaden Dressmannmodell kanske? Potentialen finns, några kilo ner till så..

Vi tog en fika på Rådhuset. Körde hem och åt lunch. Magnus klippte gräset. Ett underbart sommarväder, så skönt att få ta vara på en dag som denna. En promenad med Ada och Signe därefter åkte vi till Tibro och hämtade lite saker som vart kvar från helgen. Vi stannade till på en pizzeria och åt en välförtjänt pizza. Fick lite semesterfeeling där ute på verandan vid den varma soläggen och vi började planera lite inför vår resa. Väl hemma tog vi ett glas vin nere vid den härliga vildvuxna delen av trädgården och när solen försvann där så flyttade vi upp på verandan och tog några rundor Dart. Nu sitter vi och softar och ska strax runda av kvällen. Ryggen är något bättre men fortfarande värk och irritation generellt. Är ledig två dagar till, hoppas jag hinner bli bättre. Magnus jobbar i morgon, jag har frissan inbokat samt lite väninnefika🙂 Vi har summerat helgen, bröllopet och vi är så glada. Detta bröllop blev just så som vi ville ha det, just den där sköna avslappnade feelingen lyckade vi få till och folk ringde i går och tackade och vi har fått massor med uppskattning. Så lyckat. All mat och dricka räckte och alla blev nöjda på alla plan. 

En godnatt önskar jag er, öppna ett fönster och släpp in den svala sommarkvällen. Man sover som en prinsessa då. 

Puss och kram❤