Fredag 27/5

28. maj, 2016

Trött men nöjd. Egentligen borde bröllopet vara på söndag för jag är bannemig sjukt trött😮Ska införa det till folk som ska gifta sig att göra klart allt två dagar innan och ta en dag "off" för att vila. Ett bröllop frestar på oavsett även om du har egen kock eller köper catering så är du själv så engagerad att du blir lite knas. Kläder, arrangemanget generellt, cermonin i kyrkan, vad som ska ätas och drickas, sjungas, vart gästerna ska sitta, sova, hur de kommer till och fråna alla ställen musik, levande eller CD/spotify, ja oavsett hur du planerar så är du trött dagen innan och är i STORT behov av vila. En paus ..

Vaknade 7, gjorde frukost till oss. Frida var trött och tog sovmorgon. Vi kom i väg med nästan fullastad bil bara något försenade. Vi åkte till mor och far med byxor som varit hos sömmerska, lämnade hundarna. Til bygdegården, bar in alla grejor så kom Lotta och vi körde igång med dagens projekt- att färdigställa.Hej å hå. Jag började med att göra klart pastasalladen, Magnus satte bord och stolar på plats och Lotta lade på dukarna. Vi dukade klart borden, gjorde såserna, skar upp allt kött, gjorde marinad  2, lade i ordning tårtorna, fixade välkomstdrink, Magnus hämtade syren och så kom Conny, Lottas man så blev det lite björk. Uppe i området där vi ska vara är det dåligt om den varan så det blev en tur för grabbarna. En stor gammal björk hittades i en tom kohage och en yxa som tillhygge fick de lånat av bonden. Så drömmen om späda små björkar rök rätt snabbt men det blev allt bra i slutändan ändå. 🤪Lite möra åkte vi hem och jag hade lite till att ordna med. Behövdes ju 2 placerings"kort" till. Vi tog en kvällsfika. Magnus släktingar från skåne kom och ville ha vägbeskrivningen till boendet uppe i Berg. De valde att komma redan i dag och det var ju klokt. Det är strax läggdax här nu, behöver sova och hoppas verkligen att det går vägen. Champagnefrukost i morgon och ett varmt bad tror jag att det får bli för den trötta kroppen.

Godnatt kära läsare. Endel utav er träffar jag ju i morgon. Resten ska jag bjuda på en bröllopsblogg på söndag. Kan ju redan nu tala om att i  morgonkväll blir det inget skrivande💋har liiite annat för mig då.

I morgon lägger jag mig som fru, med en fin ring och en underbar man, antagligen med ömma knän men med ett leende, nynnandes på Shipwreckers härliga musik. Vi ska sova på ett romantiskt ställe strax utanför den lilla byn. Bubbelbad, champagne och div väntar oss även vid sen ankomst. Livet på landet..

Kram 😘