Torsdag 26/5

27. maj, 2016

Kom nyss hem från bygdegården. Vi fick nyckeln redan nu i kväll. All dricka och grönsaker, turkisk youghurt, pesto. ramslök mm är på plats. Resten kör vi upp i morgon när vi ska duka och färdigställa lokalen. Vi tänker ha en tidig start så vi förhoppningsvis blir klara i någorlunda tid och kan få lite kväll tillsammans och förbereda oss😀Längtar tills i morgon, det ska bli så roligt och naturen har ju slagit ut i full blom, syrenbuskarna är så vackra och de ska få pryda våra bord. Lite glest med rosa men det får funka fint med lila. Såg att det även fanns vita längs vägen. Smeden som smidit en ..... skulle hängt ut den på dörren till smedjan men den fanns inte där..har den, flygit sin kos kanske?💋

Den här dagen får jag allt lägga till i arkivet"bra dagar". Vaknade alltför tidigt, 06, låg och funderade på allt möjligt, typ vårt bröllop, som tur var somnade jag om till 8. Frukost med älsklingen, idag ute på altanen som bjöd på behaglig temperatur och sol. Stekte klart all kycklingfilé, ca 8 kg. Iväg till jobbet. En bra dag och trevliga äldre damer som vart skojfriska🤪Min kollega Birgit hade gjort en burk rabarberchutney med curry och den smakade ljuvligt. Kanske kan man ha den till youghurten i morgon? Magnus dotter Frida kom med tåget från Helsingborg och kom ner till jobbet. Hon skulle på stan och fixa klänning..Det blev en vinröd söt..Jag tog en runda på torget, det var marknad idag och mycket fint man blev lite sugen på. Köpte lite silver som var prisvärt. Besökte en väskaffär och hittade en rosa som matchar min mockajacka mm. Björn Borg har gjort det igen. stilrent och enkelt. Magnus mötte upp på Maxi och vi handlade bladpersilja, olika sorters lök plus en del annat. Stannade till på Max, hade ätit för dåligt idag och Maggie har inte TID att sy in klänningen fler gånger nu. Hem och vi stekte fläskfilén, kokade pasta och broccoli. Körde därefter upp allt till bygdegården och på hemvägen letade jag efter ...... vid smedjan på Björnsäter. Mötte frun där och hon skulle göra ett eftersök🤩Nu är vi hemma sedan en timma, tar en kall öl och chillar. Frida har lagt sig och min älskling och jag ska strax i säng. I morgon är det da´n före da´n. Hoppas på god nattsömn för det är mycket att bestyra i morgon. 

En godnatt önskar jag er mina vänner i cyber. Hoppas ni får en bra fredag och en fin helg. Vädret skulle väl inte bli vad som utlovats i början på veckan. Lördag verkar bli mulen och kylig. Får sjunga och danska oss varma och mycket av detta kommer det att bli. 

Natti natti😘